Ποιες είναι οι μεταγραφές του Πλατανιά

ποιες-είναι-οι-μεταγραφές-του-πλατανι-917014

Εξι μεταγραφές έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα στον Πλατανιά εν όψει της αφετηρίας της νέας σεζόν. Οι πέντε από αυτούς αγωνίστηκαν στο τελευταίο φιλικό (και μοναδικό μέχρι σήμερα στα Χανιά) κόντρα στον Πόρο.

Το πιο πρόσφατο απόκτημα είναι ο Βραζιλιάνος, Ματέους Λεϊρία. Πρόκειται για έναν 24χρονο (22/1/95) εξτρέμ, αριστεροπόδαρο, που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στη Δανία, παίζοντας για λογαριασμό της Χέλσινγκορ, όπου μέτρησε 49 συμμετοχές και 4 γκολ. Στον Πλατανιά έρχεται για να πλαισιώσει τους άλλους παίκτες στην επιθετική γραμμή, αλλά και να εμπλουτίσει το παιχνίδι της ομάδας του.

Οι άλλοι πέντε νέοι ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί από τον Πλατανιά είναι οι εξής:

• Ο, επιθετικός, Θωμάς Παπαδόπουλος. 23 ετών (24/3/96). Ηταν για τρία χρόνια στον Αιγινιακό στη Φούτμπολ Λιγκ, αποτελώντας ίσως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της ομάδας.

• Ο 24χρονος (19/12/96) Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος. Δεξιός μπακ. Ηταν στο ρόστερ της Δόξας Δράμας, με 6 παιχνίδια την περασμένη σεζόν.

• Ο 24χρονος (1/2/95) Χρήστος Πασχαλάκης. Εξτρέμ. Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στο ρόστερ του Ορφέα Ξάνθης στη Γ’ Εθνική. Πέρσι είχε 24 συμμετοχές και 8 γκολ.

• Ο τερματοφύλακας Γιάννης Μαντζάρης, 23 ετών, βασικός κάτω από τα δοκάρια του Απόλλωνα Λάρισας πέρσι. Στον Πλατανιά τον «θυμούνται» από την απίστευτη απόκρουση στην κεφαλιά του Μιγκέλ στο 90ο λεπτό στο καθοριστικό ματς στη Λάρισα.

• Τέλος, η 6η μεταγραφή είναι ένας ακόμη 23χρονος, επίσης μεσοεπιθετικός, ο Νάσος (Θανάσης) Λεωνιδόπουλος, ο οποίος τα 5 τελευταία χρόνια ήταν στον Εθνικό, παίζοντας για λογαριασμό του σε 79 παιχνίδια ενώ σημείωσε 3 γκολ. Ολα αυτά σε επίπεδο Γ’ Εθνικής.

Με εξαίρεση τον Λεωνιδόπουλο, όλοι οι παίκτες αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Πόρο και υπολογίζονται από εδώ και στο εξής. Μένει να φανεί εάν ο Πλατανιάς θα στραφεί πλέον σε κάποιον ελεύθερο ή ολοκληρώνει ουσιαστικά τις μεταγραφές του…

Μάκης Καρτσωνάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook