Ποιες είναι οι καλύτερες και ποιες οι χειρότερες θέσεις σε ένα αεροπλάνο

ποιες-είναι-οι-καλύτερες-και-ποιες-οι-χ-1423078

Ποιες θέσεις μπορείς να επιλέξεις και ποιες καλύτερα να αποφύγεις.

Ποιες είναι οι καλύτερες θέσεις στο αεροπλάνο

Αυτές που βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου.

Είναι οι θέσεις με την περισσότερη ησυχία, αλλά και αυτές που επηρεάζονται λιγότερο από τις αναταράξεις. Πέρα από αυτά τα δυο πολύ σημαντικά στοιχεία, έχεις περισσότερο χώρο μπροστά να απλώσεις τα πόδια σου και επίσης δεν χάνεις πολύ χρόνο με την αποβίβαση ή επιβίβαση. Τέλος, επειδή δεν είναι πολύ κοντά οι κινητήρες και το φτερό, έχουν το λιγότερο θόρυβο.

Θέσεις στο παράθυρο

Αν δεν έχεις θέμα με τα ύψη, πέρα από το γεγονός πως μπορείς να απολαύσεις τη θέα, μπορείς να ακουμπήσεις και στο παράθυρο προκειμένου να βολέψεις και το κεφάλι σου, ειδικά αν είσαι από τα άτομα που μπορούν να κοιμηθούν σχετικά εύκολα σε ταξίδι.

Θέσεις στο διάδρομο

Συνήθως οι θέσεις στο διάδρομο δεν φημίζονται για καλές, ωστόσο σε περίπτωση που νιώθεις έστω και λίγη κλειστοφοβία είναι ιδανικές. Μπορείς να σηκώνεσαι όποτε το έχεις ανάγκη χωρίς να ενοχλείς του άλλους και επίσης, δεν νιώθεις αποπνυκτικά όντως στη μέση της σειράς.

Ποιες είναι οι χειρότερες θέσεις στο αεροπλάνο

Καθίσματα στο πίσω μέρος του αεροπλάνου

Αν μπορείς καλύτερα να αποφύγεις τις τελευταίες σειρές στο αεροπλάνο γιατί πέρα από τις αναταράξεις τις οποίες θα νιώσεις πιο έντονα, θα παίρνεις και τελευταίος το φαγητό/ ποτό.

Καθίσματα δίπλα στην κουζίνα ή την τουαλέτα

Για ευνόητους λόγους και πόσο μάλλον αν υποφέρεις από ναυτίες όταν ταξιδεύεις, το τελευταίο που θα ήθελες να έχεις δυσάρεστες μυρωδιές.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook