Ποιες αεροπορικές εταιρείες επιτρέπουν δωρεάν αλλαγές εισιτηρίων έως το τέλος του έτους

ποιες-αεροπορικές-εταιρείες-επιτρέπ-951820

Αεροπορικές εταιρείες ανακοινώνουν την δωρεάν αλλαγή εισιτηρίων δεδομένης της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με τον κορονοϊό τις συνεχείς αλλαγές μέτρων και ακυρώσεις πτήσεων τον τελευταίο καιρό.

Την εντελώς δωρεάν αλλαγή και επανέκδοση όλων των εισιτηρίων, ακόμη και πολλές φορές μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε ο όμιλος Lufthansa, λόγω των δυσκολιών που έφερε η πανδημία του κορoνοϊού.

Η αλλαγή στη δομή των ναύλων, τίθεται άμεσα σε ισχύ και αφορά τις αεροπορικές εταιρίες Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines και Brussels Airlines.

«Με άμεση ισχύ, όλα τα εισιτήρια θα μπορούν να αλλάξουν και να επανεκδοθούν, ακόμη και πολλές φορές, εντελώς δωρεάν, πολιτική που ισχύει ακόμη και για την οικονομικότερη κατηγορία ναύλου, χωρίς αποσκευές».

Ο νέος κανονισμός ισχύει παγκόσμια για όλες τις νέες κρατήσεις εισιτηρίων σε δρομολόγια μικρών, μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων.

Διευκρινίζεται ωστόσο ότι οι επιβάτες ενδέχεται να επιβαρυνθούν με κάποιες επιπλέον χρεώσεις σε περίπτωση που, για παράδειγμα, η αρχική κατηγορία ναύλου δεν είναι διαθέσιμη σε διαφορετική ημερομηνία ή προορισμό, οπότε οποιαδήποτε διαφορά θα προστίθεται στην τελική τιμή.

Πηγή: skai.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook