Ποια ζώδια θα περάσουν υπέροχα το Σαββατοκύριακο

ποια-ζώδια-θα-περάσουν-υπέροχα-το-σαββ-1535457

Με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Καρκίνου το Σάββατο και την ίδια ημέρα να σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς ευνοούνται οι επαφές και τα σχέδια για τις σχέσεις. Ταυτόχρονα οι συνθήκες είναι ιδανικές για διαπραγματεύσεις και οικονομικές συζητήσεις.

Δείτε παρακάτω ποια ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά του Σαββατοκύριακου:

Ταύρος

Επικοινωνιακοί, γεμάτοι ενέργεια και όρεξη για γνωριμίες και επαφές θα είστε τις επόμενες ημέρες. Βγείτε έξω, διασκεδάστε κάντε επαφές και μιλήστε με φίλους που σας έχουν λείψει. Πού ξέρετε; Μπορεί να συναντήσετε και έναν καινούριο έρωτα.

Παρθένος

Μήπως εδώ και καιρό σκέφτεστε πως ήρθε το τέλος μιας σχέσης; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσετε για όσα νιώθετε. Δώστε τέλος σε ό,τι σας κρατά πίσω. Οι όψεις της Αφροδίτης σάς βοηθούν να εστιάσετε στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, τις οποίες μπορείτε να διαπραγματευτείτε ξεκάθαρα.

Σκορπιός

Λειτουργήστε με τη λογική. Αυτό είναι το μήνυμα των ημερών, οι οποίες σας καλούν να αφήσετε στην άκρη το συναίσθημα, για να καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα σε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία.

Αιγόκερως

Αν θέλετε τα πράγματα να γίνουν καλύτερα στη σχέση σας αυτή είναι η ευκαιρία σας. Οργανώστε μια εκδρομή, σχεδιάστε δραστηριότητες για να περάσετε μαζί και αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας. Ταυτόχρονα, μην αφήσετε τελείως στην άκρη τα επαγγελματικά, διότι ένα πρόβλημα που σας απασχολεί θα λυθεί με θετικό πρόσημο για εσάς.

Ιχθύς

Τη δυνατότητα να εκφράσετε τα όσα νιώθετε θα έχετε το Σαββατοκύριακο, αρκεί να μην παρασυρθείτε και βγείτε εκτός θέματος. Να θυμάστε πως αν θέλετε να επικοινωνήσετε σωστά και επιτυχημένα πρέπει να είστε ξεκάθαροι και to the point!

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook