Ποια ζώδια πιστεύουν στον έρωτα με την πρώτη ματιά

ποια-ζώδια-πιστεύουν-στον-έρωτα-με-την-1406738

Το να ερωτευτούμε κάποιον είναι αρκετά δύσκολο. Πόσο μάλλον να τον ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά.

Η καθημερινότητα και η δυσάρεστη ειδησιογραφία δεν μας αφήνουν να πιστεύουμε σε έντονα συναισθήματα. Εκτός, αν ανήκουμε στα παρακάτω – απίστευτα – ρομαντικά ζώδια, τα οποία ζουν για τη στιγμή που θα κοιτάξουν στα μάτια τον έρωτα της ζωής τους και θα καταλάβουν ότι αυτός είναι το άλλο τους μισό.

Λέων

Ο βασιλιάς του ζωδιακού είναι πολύ ρομαντικός. Ερωτεύεται εξ’ αρχής και αντιλαμβάνεται αν συμβαίνει το ίδιο και με εσάς, χάρη στην υψηλή του διαίσθηση. Για εκείνον είναι έρωτας από την πρώτη ματιά, χωρίς να υπάρχει επιλογή για βλέμματα στο παρελθόν.

Ζυγός

Μπορεί να νομίζετε πως προσπαθούν να έχουν τα πάντα σε ισορροπία, αλλά στην περίπτωση του έρωτα αυτό δεν ισχύει. Είναι πολύ ρομαντικοί και ακολουθούν την καρδιά τους. Αν δεν νιώσουν «πεταλούδες στο στομάχι» αμέσως μόλις σας δουν, τότε η σχέση δεν προχωρά.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι πιστεύουν πως τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχής. Τα ηλεκτρισμένα βλέμματα που θα ανταλλάξετε θα κάνουν τη δουλειά για εσάς, μιας και είναι πολύ ρομαντικοί (κι ας μην το δείχνουν). Να θυμάστε, πως αν ένας Υδροχόος σάς επιλέξει, θα είναι για την υπόλοιπη ζωή του.

Πηγή: marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook