Ποια ζώδια επιστρέφουν στο παρελθόν;

ποια-ζώδια-επιστρέφουν-στο-παρελθόν-1062131

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που σε ερωτικό επίπεδο θα έχει τον αναβρασμό του! Επτά πλανήτες ανάδρομοι και 2 σημαντικές Εκλείψεις μας φέρνουν σε επαφή με το παρελθόν όπου τώρα καλούμαστε να το αντιμετωπίσουμε και να πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις.

Δεν θα λείψουν οι κόντρες και οι έριδες, αλλά ούτε και οι χωρισμοί ΟΜΩΣ … μέσα από αυτή την τρικυμία των ερωτικών θα υπάρξουν και επανασυνδέσεις σχέσεων.

Κάποιες από αυτές θα μπορέσουν να διατηρηθούν στο χρόνο αρκεί η διαχείριση των σχέσεων να γίνει με “μαεστρία” άλλες όμως επανασυνδέσεις θα είναι πολύ σύντομες αλλά και επίπονες.

Πάμε να δούμε την αστρολογική λίστα των ερωτικών επανασυνδέσεων για το μήνα Ιούνιο;

Φυσικά όπως πάντα σας δίνεται με λεπτομέρειες αλλά και σειρά προτεραιότητας ζωδίων…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Για ένα ακόμα μήνα είστε το Νο1 ζώδιο της λίστας ερωτικών επανασυνδέσεων και είναι φυσικό αφού η Αφροδίτη κινείται στους Διδύμους και ανάδρομη.Αυτό το μήνα είναι πιθανή μία ερωτική επανασύνδεση αν έχετε γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Οι μεν του πρώτου δεκαημέρου καλείστε να δείτε πιο ώριμα κάποια πράγματα στη σχέση σας και να πάρετε δομικές αποφάσεις.

Οι μεν Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου θα είστε πιο επιρρεπείς στις ενθουσιώδεις αποφάσεις και γρήγορα θα χαλάσει η “μαγιά” και θα νιώσετε ανικανοποίητοι από την όποια απόφαση ερωτικής επανασύνδεσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η Αφροδίτη συνεχίζει τα σούρτα – φέρτα στο δικό σας ζώδιο και είναι και ανάδρομη, αυτό το μήνα λοιπόν αναμένεται να έχετε μία ερωτική επανασύνδεση όσοι έχετε γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Οι Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου όμως πρέπει να είστε προσεχτικοί γιατί η Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη σας κρούει το καμπανάκι, ότι πολύ σύντομα θα βγουν τα μαχαίρια σε αυτή την επανασύνδεση και θα συγκρουστείτε. Οι Δίδυμοι του 1ου μπορώ να πω ότι μία σχέση σας μπορεί να πάρει μία πολύ σοβαρή τροπή μετά την επανασύνδεση.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Σίγουρα ο Ιούνιος επιφυλάσσει ερωτικά γλέντια … άλλοτε αυτά θα είναι με γέλια, άλλοτε θα είναι με κλάμματα, όμως αν έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκάημερο είναι βέβαιο ότι είστε πιο αποφασισμένοι να πάνε τα πράγματα έτσι όπως εσείς οι ίδιοι θα αποφασίσετε και θα το πετύχετε αυτό!

Για εσάς του 2ου δεκαημέρου, ακόμα και αν πάρετε την δικαίωση μίας ερωτικής επιστροφής από το παρελθόν θα σας συμβούλευα να μην ενδώσετε γιατί θα το μετανιώσετε… Η επανασύνδεση όχι μόνο θα είναι σύντομη, αλλά θα σας προκαλέσει και εκνευρισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Τον Ιούνιο μία ερωτική επανασύνδεση μπορείτε να έχετε οι Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκάημερο. Υπάρχουν νέα, ειδήσεις, συναντήσεις που θα σας δώσουν μία μορφή ικανοποίησης, όμως την προσοχή σας, γιατί όποια επανασύνδεση γίνει τώρα, θα δοκιμαστεί στις αρχές Ιουλίου με την Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλοι μου Αιγόκεροι δεν θα γλιτώνατε από την λίστα ερωτικών επανασυνδέσεων του μήνα! Είναι γεγονός πως με ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο θα το λάβετε το ερωτικό σας μήνα από σχέση του χτες, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθει στο 2ο δεκάημερο.

Αν αξίζει να δώσετε ευκαιρία;;;; Μήπως εντέλει είναι ένα παιχνίδι εγωισμού και τα συναισθήματα σας έχουν περάσει και απλά επιθυμείτε να πάρετε ρεβάνς; Κάτι τέτοιο βλέπω για αυτό και σας το λέω!

ΙΧΘΥΣ: Ο Ιούνιος έχει τα νεύρα του, την τσαντίλα του, το κλάμα του, το χωρισμό του αλλά και … την επανασύνδεσή του! Ως τις 18 του μήνα θα είναι σκούρα τα πράγματα σε σημείο που θα πεις ότι τίποτα καλό δεν πρόκειται να συμβεί στα ερωτικά!

Από τις 18 του μήνα με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο, κάποιος μετανιώνει, κάποιος ξαναγυρνά και καταλαβαίνει την ένταση που σου προκάλεσε το περασμένο διάστημα… Αυτό ισχύει περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

ΛΕΟΝΤΕΣ: Σιγά που θα σας άφηνα εκτός της λίστας φίλοι μου Λέοντες, μα φυσικά έχετε ευκαιρία για επανασύνδεση, αρκεί να το πάτε στο χαλαρό, στο φιλικό, να κόψετε κίνηση και να σκεφτείτε πολύ καλά τα επακόλουθα αυτής της επανασύνδεσης.

Το 1ο δεκαήμερο αναζητάτε πλέον μία πιο σοβαρή προοπτική που δεν έχω την σιγουριά ότι μπορεί να σας την προσφέρει ο/η πρώην. Το 2ο δεκαήμερο είστε πιο επιρρεπείς στο πείτε χωρίς δεύτερη σκέψη το “ναι” σε μία επανασύνδεση που θα έχει αληθινό πάθος και ερωτισμό.

ΚΡΙΟΙ : Σίγουρα το τηλέφωνο θα χτυπήσει, τα νέα θα σας έρθουν, τις προτάσεις σας θα τις έχετε και θα είναι από το παρελθόν σας. Οι Κριοί του 1ου δεκαημέρου μπορείτε να ανανεωθείτε και να ικανοποιηθείτε από μία επανασύνδεση. Οι Κριοί του 2ου δεκαημέρου να μου προσέχετε γιατί έρχεται μπανανόφλουδα τον επόμενο μήνα!

ΖΥΓΟΙ: Κάτι που είχε μείνει στη μέση στο παρελθόν σας επιστρέφει με νέες προοπτικές αυτό το μήνα… Αυτό ισχύει περισσότερο αν έχετε γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Πιο προσεχτικοί πρέπει να είστε οι Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου γιατί ίσως το άτομο που προσδοκάτε δεν έχει τους ίδιους στόχους και τα ίδια σχέδια με εσάς και θα σας αιφνιδιάσει τον Ιούλιο!

Πηγή: Oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook