Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από την έκλειψη Σελήνης

ποια-ζώδια-επηρεάζονται-περισσότερο-1445877

Μια ολική έκλειψη συμβαίνει όταν ο Ήλιος, η Γη και η Σελήνη ευθυγραμμίζονται σχεδόν πλήρως, οπότε όλο το φεγγάρι περνάει μέσω της σκιάς της Γης. Το αποτέλεσμα είναι ότι η Σελήνη γίνεται σταδιακά πιο σκοτεινή και τελικά παίρνει συνήθως ένα κοκκινωπό χρώμα, εξού και ο χαρακτηρισμός «Ματωμένο Φεγγάρι».

Οι σεληνιακές εκλείψεις, σε αντίθεση με τις ηλιακές, επηρεάζουν πολύ τον ψυχισμό και τις αποφάσεις μας, οι οποίες τείνουν να βασίζονται στο συναίσθημα. Η συγκεκριμένη, που γίνεται στο ζώδιο του Σκορπιού, σηματοδοτεί το τέλος μιας κατάστασης, μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας και προετοιμάζει το έδαφος για κάτι μεγαλύτερο και ομορφότερο.

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν

Δίδυμοι

Μια μικρή εσωτερική αναζήτηση θα ξεκινήσει με αυτή την έκλειψη, η οποία θα σας οδηγήσει στο να κατανοήσετε και να αξιολογήσετε τις συνήθειες της καθημερινότητάς σας. Αναζητάτε τη σταθερότητα και τον έλεγχο, αλλά τώρα είναι η στιγμή για να ηρεμήσετε. Είτε αφορά στη δουλειά είτε στα χόμπι και στην άσκηση, θα χρειαστεί να χαλαρώσετε λίγο το φορτωμένο σας πρόγραμμα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας – θα ήταν καλύτερο να μην αναλάβετε πολλά καινούρια projects αυτόν τον καιρό.

Παρθένος

Τείνετε να μένετε σταθερές στις απόψεις και τις αλήθειες σας, μα με τη νέα έκλειψη η ώρα για να αναθεωρήσετε φτάνει. Σημειώστε τι σας προβληματίζει και τι όχι, σκεφτείτε ποιες συνήθειες και πιστεύω σας κρατούν πίσω και πώς μπορείτε να τα αλλάξετε. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφήσετε πίσω ό,τι πια δεν σας ταιριάζει. Χόμπι, ασκήσεις, εργασίες, ανθρώπους.

Ιχθύς

Ήρθε η ώρα να εστιάσετε περισσότερο σε δραστηριότητες που θα σας προσφέρουν ευχαρίστηση, χαρά και νέες εμπειρίες. Η πνευματική σας υγεία είναι πολύ σημαντική για εσάς, γι’ αυτό είναι καιρός να αναθεωρήσετε πολλά από τα όσα μέχρι τώρα πρεσβεύατε. Η κατάλληλη στιγμή για αυτό έφτασε.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook