Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Έκλειψη Σελήνης

ποια-ζώδια-επηρεάζονται-από-την-έκλει-1049876

Η πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Η έκλειψη σελήνης 2020 στον Αιγόκερω δημιουργεί επιφυλακτικότητα και ψυχρότητα σε σχέσεις και συνεργασίες. Προκύπτουν γεγονότα που φέρνουν καταλυτικές εξελίξεις. Εκδηλώνονται ανασφάλειες, εμμονές, εξουσιαστικές τάσεις. Εκρήγνυται πάθος και χάνεται ο έλεγχος των καταστάσεων. Υπάρχουν τάσεις κυκλοθυμίας, νευρικότητας και θα πρέπει να προσέχουμε για να διατηρήσουμε τις ισορροπίες στις σχέσεις μας.

H έκλειψη πραγματοποιείται στις 7.44 πμ, έχει διάρκεια 4μησι ώρες και θα έχει επιρροή 4-5 μήνες. Ανήκει στην οικογένεια Saros 149. Αυτή η έκλειψη είχε επαναληφθεί το 1984, το 2002 και θα την ξαναδούμε το 2038.

Η σεληνιακή έκλειψη κάνει αντίθεση με τον Ερμή που βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Μπορεί να ακούσουμε αυτό το διάστημα fake news, να έρθουν στην επιφάνεια μυστικά έγγραφα, πληροφορίες-σκάνδαλα. Μπορεί να νιώσουμε πως οι άλλοι δεν μας καταλαβαίνουν ή μπορεί να κατηγορηθούμε και να παρεξηγηθούμε.

Η έλλειψη κατανόησης οδηγεί σε διαφωνίες, μπορεί να εκτεθούμε ή να αποκαλυφθούμε. Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί νευρική ένταση και άγχος, προβλήματα επικοινωνίας. Χρειάζεται προσοχή σε αποφάσεις, ενέργειες, επιλογές, προσοχή και στα ατυχήματα.

Η Σεληνιακή έκλειψη κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό και φέρνει θετικές αλλαγές, αποκαλύψεις και ειδήσεις. θα εκφραζόμαστε άνετα, έρχονται νέες ευκαιρίες και συναρπαστικές εμπειρίες. Κάποιες αλήθειες αλλάζουν την ζωή μας. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό φέρνει νέα και ενθαρρύνει τις συζητήσεις για επίλυση προβλημάτων. Πολλά πράγματα αναθεωρούνται και μας οδηγούν σε πρωτότυπες ανακαλύψεις.

Η Σεληνιακή έκλειψη και η σύνοδος Δία/Κρόνου/Πλούτωνα φέρνουν εξελίξεις και γεγονότα στην εξωτερική πολιτική, τα σύνορα, το εμπόριο, την παιδεία, τη θρησκεία. Εκρηκτικές οι σχέσεις μας με τη γείτονα χώρα.

Ο Αιγόκερως συνδέεται με την ιεραρχία, την εξουσία, τις κυβερνήσεις, τους ηγέτες. Είναι μια έκλειψη που φέρνει ένα τέλος και μια αλλαγή πορείας. Η κρίση μας είναι δίκαιη και πατάμε στην πραγματικότητα, προσγειωνόμαστε.

Η πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook