Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη Νέα Σελήνη στον Κριό

ποια-ζώδια-επηρεάζονται-από-τη-νέα-σελ-1653196
Shutterstock

Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαρτίου 2023 στη 0η μοίρα και 50 λεπτά του Κριού, επηρεάζει τέσσερα ζώδια.

Οι πιο κορυφαίες στιγμές του σεληνιακού κύκλου συμβαίνουν σε δύο διαφορετικές χρονικές στιγμές: τη νέα σελήνη και την πανσέληνο. Ενώ η δεύτερη είναι έντονη και δραματική, η πρώτη είναι μια πιο διακριτική εμπειρία, αλλά αυτό δεν την κάνει λιγότερο ισχυρή. Στην πραγματικότητα, το νέο φεγγάρι είναι αυτό που δρομολογεί την όλη εμπειρία, καθώς αντιπροσωπεύει την αρχή ενός νέου κεφαλαίου. Τα θέματα και οι καταστάσεις που τείνουν να αναδύονται κατά τη διάρκεια μιας νέας σελήνης είναι συχνά απίστευτα σημαντικά, αποκαλύπτοντας ευκαιρίες που να αρπάξετε και να εκμεταλλευτείτε. Και αν μάλιστα ξεκινήσετε ένα νέο σχέδιο ή δεσμευτείτε σε μια νέα σχέση κατά τη διάρκεια μιας νέας σελήνης, τότε οι πιθανότητες επιτυχίας θα είναι με το μέρος σας.

Στις 21 Μαρτίου, λοιπόν, στις 1:23 μ.μ. ώρα Ελλάδας, η πρώτη νέα σελήνη της άνοιξης πραγματοποιήθηκε στον παθιασμένο και ανταγωνιστικό Κριό, τονίζοντας την επιθυμία μας να ακολουθήσουμε το ένστικτό μας και να κάνουμε πράξη τις επιθυμίες μας. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να θέσετε έναν στόχο και να δουλέψετε για αυτόν, γιατί αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο ο Κριός είναι πάντα σίγουρος, αυτό είναι η νίκη. Το νέο αυτό φεγγάρι είναι βέβαιο ότι θα σας εκτοξεύσει στην επιτυχία.

Πώς η Νέα Σελήνη στον Κριό θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Επειδή αυτή η νέα σελήνη προσγειώνεται ακριβώς στις 0 μοίρες του Κριού, αυτό την καθιστά απίστευτα ξεχωριστή. Εξάλλου, η 0η μοίρα αντιπροσωπεύει την πιο αγνή έκφραση του συγκεκριμένου ζωδίου και την αρχή ενός νέου ταξιδιού. Αλλά όχι ένα οποιοδήποτε ταξίδι- ένα ταξίδι που θα μας επιτρέψει να θεραπεύσουμε κάποιες από τις συγκρούσεις και την απογοήτευση που εκδηλώθηκαν κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Άρη από τους Διδύμους.

Σε κάθε περίπτωση, αυτά τα ζώδια θα νιώσουν περισσότερο την επίδραση της νέας σελήνης.

Κριός

Παραδεχτείτε το, Κριοί – σας αρέσει να σας προσέχουν. Ακόμα κι αν είστε ένας πιο ντροπαλός και εσωστρεφής Κριός που προτιμά να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, δεν μπορείτε παρά να εκτιμάτε το αίσθημα ότι σας καταλαβαίνουν και σας εκτιμούν γι’ αυτό που είστε! Και σε αυτό το νέο φεγγάρι, είστε στην κορυφή του μυαλού όλων, επειδή αυτό το νέο φεγγάρι ανάβει ένα σπίρτο στον πρώτο οίκο του εαυτού σας.

Ετοιμαστείτε να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να δείτε κάτι εντελώς καινούργιο. Κάντε κάτι που συμβολίζει τον τρόπο με τον οποίο η ταυτότητά σας αλλάζει και εξελίσσεται με τον χρόνο και την εμπειρία. Μπορεί να μην είστε το ίδιο άτομο που ήσασταν πριν, αλλά αυτό είναι για καλό – πράγμα που σημαίνει ότι πήρατε κάποια ρίσκα, είπατε την αλήθεια σας, υπερασπιστήκατε κάτι στο οποίο πιστεύετε. Και στο τέλος, είστε ένα πιο ισχυρό και ενδιαφέρον άτομο εξαιτίας αυτού, Κριοί. Αν αισθάνεστε καταβεβλημένοι στην αρχή, να θυμάστε ότι αυτή η νέα σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη -τον κυρίαρχο πλανήτη σου- ανεβάζοντας το στοίχημα και τη σημασία αυτής της περιόδου.

Καρκίνος

Αυτό το νέο φεγγάρι επηρεάζει το σπίτι σας, ακριβώς εκεί που είστε πιο ευάλωτοι. Λαμβάνοντας χώρα στον τέταρτο οίκο σας των οικιακών υποθέσεων και των προσωπικών θεμάτων, αυτή η νέα σελήνη ρίχνει φως σε ό,τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες και μακριά από τα αδιάκριτα μάτια. Και αν δεν έχετε μια γωνιά του κόσμου που να σας φαίνεται ασφαλής, προστατευμένη και κυρίως φιλόξενη, τότε ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε πού επιλέγετε να φυτέψετε τις ρίζες σας, Καρκίνοι!

Αυτό το νέο φεγγάρι θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να καθαρίσετε το σπίτι σας, να προγραμματίσετε μια βραδιά ταινίας με την οικογένεια ή ακόμα και να μετακομίσετε σε ένα νέο μέρος. Ακούστε την καρδιά σας και ξέρετε τι να κάνετε. Για να νιώσει ένας Καρκίνος αρκετά άνετα ώστε να εξερευνήσει τον κόσμο, χρειάζεται ένα όμορφο, οργανωμένο και ειρηνικό σπίτι για να επιστρέφει όταν η περιπέτεια φτάνει στο τέλος της. Και επειδή κυβερνάστε από το φεγγάρι, το να έχετε ένα σπίτι που σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα, ασφαλείς και ευπρόσδεκτοι είναι ζωτικής σημασίας για εσάς.

Ζυγός

Οι σχέσεις σας παίρνουν μια νέα τροπή, Ζυγοί. Καθώς αυτό το νέο φεγγάρι εγκαινιάζει μια νέα περίοδο του δούναι και λαβείν, νιώθετε κίνητρο να κάνετε τις συνεργασίες σας πολύ πιο ουσιαστικές! Κοσκινίζοντας την αλήθεια του έβδομου οίκου σας, των εραστών, των φιλικών σχέσεων, ακόμη και των εχθρών, έρχεστε σε συμφωνία με το ποιοι είναι οι κύριοι παίκτες στη ζωή σας και τους ρόλους που παίζει ο καθένας τους. Εξετάζετε επίσης καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο συμβάλλετε στις σχέσεις σας και την επιρροή που ασκείτε πάνω τους. Ψάξτε τις δυναμικές που μοιράζεστε με τους άλλους, γιατί μπορεί να σας οδηγήσουν σε μερικές πολύ χαρακτηριστικές αποκαλύψεις. Μη φοβάστε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα τσαλακώσετε και θα αμφισβητήσετε την οπτική που μπορεί να έχει ένα σημαντικό για εσάς πρόσωπο.

Αιγόκερως

Οι άνθρωποι δεν μπορούν να σταματήσουν να μιλούν για εσάς τελευταία, Αιγόκεροι. Εξάλλου, αυτή η νέα σελήνη φέρνει ένα κύμα ηλεκτρισμού ακριβώς στον 10ο οίκο σας, της δημόσιας εικόνας, εμπνέοντάς σας να δημοσιεύσετε κάποια νέα που θα αλλάξουν τη ζωή σας ή να ενισχύσετε τη φήμη σας!

Έχετε τη δύναμη να λάβετε κάποιες σημαντικές διακρίσεις αυτή τη στιγμή, ειδικά αν είστε πρόθυμοι να συμμετάσχετε σε έναν διαγωνισμό ή να κάνετε αίτηση για μια νέα δουλειά αυτή τη στιγμή. Μην κωλυσιεργείτε σε αυτό! Επειδή αυτό το νέο φεγγάρι βάζει μπρος το μπαλάκι στον τομέα της καριέρας σας, είστε έτοιμοι να ανεβείτε το επόμενο σκαλοπάτι μιας πολύ σημαντικής σκάλας, οπότε μην κοιτάζετε πίσω. Είστε Αιγόκερως, και όταν ένας Αιγόκερως βάζει κάτι στο μυαλό του, θα σκαρφαλώσει οποιοδήποτε βουνό για να φτάσει στην κορυφή.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook