Ποια ζώδια έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να γίνουν celebrities

ποια-ζώδια-έχουν-τις-περισσότερες-πιθ-1200396

Ζούμε σε μια εποχή που η ζωή των celebrities είναι από αυτά που μας ενδιαφέρει να ψάχνουμε αλλά και να διαβάζουμε. Από τα beauty μυστικά τους και τις στυλιστικές τους επιλογές μέχρι και πώς κατάφεραν να χτίσουν τις καριέρες τους. Πολλές φορές για αυτό τσεκάρουμε τα ζώδιά τους ψάχνοντας κοινά χαρακτηριστικά με το δικό μας. Το ήξερες ότι υπάρχουν συγκεκριμένα ζώδια που έχουν την τάση να γίνονται διασημότητες; Μπορεί να υπάρχον πολλοί παράγοντες για να γίνει κάποιος αναγνωρίσιμος αλλά οι πλανήτες είναι σίγουρα ένας από αυτούς. Μήπως, λοιπόν, είσαι η επόμενη Kim Kardashian;

Λέων

Με κυβερνήτη τον Ήλιο, εξηγείται το γεγονός ότι θέλεις να είσαι στα φώτα και στο κέντρο της σκηνής. Είσαι παθιασμένη και με αυτοπεποίθηση και σου βγαίνει φυσικά το να είσαι superstar. Μπορείς να χαθείς εύκολα μέσα στην χλιδή, το δράμα και στην παραστατική φύση που έχει η ζωή ενός διάσημου. Μπορείς να γίνεις σαν τους: Meghan Markle, Madonna, Dua Lipa, Jennifer Lopez, Kylie Jenner, Demi Lovato και Barack Obama.

Ζυγός

Ο κυβερνήτης σου είναι η Αφροδίτη, ο ρομαντικός πλανήτης της τέχνης και της ομορφιάς. Το ζώδιό σου είναι γνωστό για την γοητεία που ασκεί και την κοινωνικότητά του, πράγματα που μπορούν να σε βοηθήσουν να δικτυωθείς με τους σωστούς ανθρώπους. Η φήμη δεν έχει σχέση, εξάλλου, με τις σωστές διασυνδέσεις; Μπορείς να γίνεις σαν τους: Kim Kardashian West, Cardi B, Gwen Stefani, Doja Cat και Bella Hadid.

Τοξότης

Ζώδιο της φωτιάς με κυβερνήτη τον Δία, τον πλανήτη της τύχης και της περιουσίας. Με την ευλογία του κυβερνήτη σου έχεις αυτή την έξτρα σπίθα και μπορείς να παίρνεις ρίσκα και να κερδίζεις ευκαιρίες. Επίσης, ως ζώδιο της φωτιάς, σε καθοδηγεί το πάθος σου και η άσβεστη δίψα σου για τις περιπέτειες που μπορεί να φέρει η ζωή ενός celebrity. Μπορείς να γίνεις σαν τους: Taylor Swift, Britney Spears, Nicki Minaj, Miley Cyrus, Christina Aguilera και Jay-Z.

Υδροχόος

Είσαι το πιο καινοτόμο ζώδιο με προχωρημένη σκέψη και όραμα. Συνδέεσαι επίσης με τον 11ο οίκο σου που έχει σχέση με τους θαυμαστές και την δημοτικότητα καθώς και με τα όνειρα και τις ευχές. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι trendsetters που αγαπούν να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Μπορείς να γίνεις σαν τους: Oprah, Harry Styles και Paris Hilton

Ιχθύες

Ανήκεις σε ένα από τα πιο δημιουργικά και ευαίσθητα ζώδια και τις περισσότερες φορές καταλήγεις να εκφράζεις τα βαθύτερα αισθήματά σου μέσα από την τέχνη κι αυτό θα μπορούσε να σε οδηγήσει στη δόξα: μουσική, ερμηνεία, γράψιμο ή οπτικές τέχνες. Ο κυβερνήτης σου είναι ο Ποσειδώνας που κυβερνά πράγματα όπως το σινεμά, η υποκριτική και η δόξα. Μπορείς να γίνεις σαν τους: Rihanna, Justin Bieber, Olivia Rodrigo ή Kurt Cobain, Elizabeth Taylor και Albert Einstein.

Πηγή: marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook