Ποια Τούνη; Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος της Μενεγάκη – Πόσα παίρνει για ένα post στο instagram

ποια-τούνη-αυτός-είναι-ο-τιμοκατάλογο-1288949

Σάλος έχει προκληθεί εδώ και λίγες ημέρες με τον τιμοκατάλογο της Ιωάννας Τούνη για το instagram account της! Διέρρευσαν τα ποσά που ζητά η γνωστή infuencer για να διαφημίσει κάποιο προϊόν στο συγκεκριμένο μέσο δικτύωσης και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό! Λες και δεν το ξέραμε πως πλέον στις ημέρες μας όποιος δουλεύει το instagram «σωστά» μπορεί να πλουτίσει!

Μπορεί η Ιωάννα να έχει ένα δυνατό instagram account, αλλά δεν συγκρίνεται σίγουρα με την φήμη και τους 1 εκατομμύριο followers της Ελένης Μενεγάκη! Κι επειδή πεθαίνετε να μάθετε… πάμε να δούμε τι ζητάει η πασίγνωστη παρουσιάστρια!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Παλιότερα, επί εποχές ALPHA ήταν το πρώτο όνομα της ελληνικής τηλεόρασης – τώρα βέβαια είναι του Mega – και το πάτωμά της για ένα post σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda’s blog ήταν 5 χιλιάδες ευρώ ενώ γενικά για να διαφημίσει ένα προϊόν το κοστολογούσε γύρω στα 7 χιλιάρικα.

Όταν αποφάσισε να αποσυρθεί και δεν βρισκόταν πια στην πρώτη γραμμή, είχε ανεβάσει το κασέ της κι ένα της post μπορεί να έφτανε να «πουληθεί» έως και 15 χιλιάδες ευρώ!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Μετά την επιστροφή της, λοιπόν, στην ελληνική τηλεόραση η Ελένη έχει μείνει… πιστή στα 10.000-15.000 ευρώ ανάλογα την συμφωνία, το προϊόν και το post (αν πρόκειται δηλαδή μόνο για story ή μόνο για ανάρτηση ή και για τα δυο μαζί).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook