Ποια ταινία σάρωσε την Κυριακή – Αναλυτικά οι τηλεθεάσεις

ποια-ταινία-σάρωσε-την-κυριακή-αναλυ-443430

Από τη μία η κακοκαιρία από την άλλη το γεγονός ότι η Κυριακή είναι μέρα ξεκούρασης, οι τηλεθεατές χθες επέλεξαν ψυχαγωγικές εκπομπές και ταινίες για να περάσουν ευχάριστα στο σπίτι.

Το πλέον αξιοσημείωτο γεγονός σε επίπεδο τηλεθέασης ήταν τα ποσοστά που σημείωσε η ελληνική ταινία «Ζητείται Ψεύτης» η οποία έφτασε το 24% στο δυναμικό κοινό αποδεικνύοντας αφενός τη δύναμη του κλασικού αφετέρου το πόσο μπορεί να επηρεάσει το κοινό ένα σκάνδαλο όπως είναι η ματαίωση της ομώνυμης θεατρικής παράστασης.

Στην πρωινή ζώνη οι επαναλήψεις ελληνικών σειρών όπως και οι παιδικές σειρές και καρτούν είχαν τη μερίδα του λέοντος με ποσοστά από 14 ως και 16%.

Στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές στο δυναμικό κοινό το «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά στον ΣΚΑΪ σημείωσε 16,1% και «Τώρα Ο,τι Συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη στο Open Tv 17,5%.

Νικητής ήταν για ακόμα μια φορά ο Νίκος Μάνεσης ο οποίος με την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Mάνεση» στον Alpha ξεπέρασε το 23% αφήνοντας πολύ πίσω τον ανταγωνισμό.

Στη μεσημεριανή ζώνη νικήτρια ήταν η Ρένα Βλαχοπούλου με την ταινία «Η Ρένα είναι οφσάιντ» που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 να σημειώνει 18% ενώ η δεύτερη Ναταλία Γερμανού έφτασε στον Alpha 13,3%.

Πολύ καλή η επίδοση των ξένων σειρών στο Star όπως και των ξένων ταινιών ο Ρατατούης στον Alpha με 16% και το «Μόνος στο Σπίτι» με 23% στο ΣΤΑΡ.

Στη βραδινή ζώνη το Nomads φλέρταρε με μέσο όρο 16%, ακολούθησε η ταινία ο Σπαγγοραμένος στο Star με 15% αλλά ο νικητής ήταν το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» με 19% στον ΣΚΑΪ.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook