Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και την Τετάρτη στα Χανιά

Κλειστά θα παραμείνουν για τρίτη ημέρα οι σχολικές μονάδες στις περιοχές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης, ανά τον Νομό Χανίων.

Συγκεκριμένα και ανά Δήμο:

  • Δήμος Πλατανιά

Με την υπ. αρ. 239/26-2-2019 απόφαση του Δημάρχου Πλατανιά – και με γνώμονα την ανάγκη προστασίας και ασφάλειας των μετακινούμενων μαθητών και εκπαιδευτικών σε όλα τα σχολεία του Δήμου – αποφασίστηκε η μη λειτουργία των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019, λόγω των ακραίων δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου και της αδυναμίας δρομολόγησης λεωφορείων εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Πλατανιά από το ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε.

  • Δήμος Κισσάμου

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Έλους, λόγω μη προσβασιμότητας των εκπαιδευτικών στα εν λόγω σχολεία και μεταφοράς των μαθητών.

Επίσης, τα σχολικά λεωφορεία, που μεταφέρουν τους μαθητές της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από την Δ.Ε. Ινναχωρίου και τους οικισμούς Μαλαθύρου,Σασάλου,Μουρί προς τη Δ.Κ. Κισσάμου, δεν θα πραγματοποιήσουν τα δρομολόγια λόγω αδυναμίας προσέγγισης των περιοχών.

Όλα τα υπόλοιπα σχολεία της Α/βάθμια και Β/βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κισσάμου θα λειτουργήσουν κανονικά καθώς επίσης και οι Παιδικοί σταθμοί.

  • Δήμος Καντάνου-Σελίνου

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 ο Παιδικός Σταθμός, το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το ΕΠΑΛ Καντάνου θα παραμείνουν κλειστά. Κλειστά θα παραμείνουν το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Ροδοβανίου καθώς και το Γυμνάσιο-Λύκειο Παλαιόχωρας. Οι Παιδικοί Σταθμοί Παλαιόχωρας, Κουντούρας καθώς και τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία Παλαιόχωρας, Κουντούρας θα λειτουργήσουν κανονικά.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ