Ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν εξαιτίας της κακοκαιρίας σε ολόκληρη την Κρήτη

ποια-σχολεία-δεν-θα-λειτουργήσουν-εξα-1622978

Ανακοινώσεις εξέδιδαν από το πρωί δήμοι της Κρήτης για τη λειτουργία των σχολείων τη Δευτέρα και το βράδυ της Κυριακής τα σχολεία στο νησί αναμενόταν να λειτουργήσουν ως εξής:

Δήμος Ηρακλείου

Ο Δήμος Ηρακλείου με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους δημότες ότι εξαιτίας των καιρικών συνθηκών και με απόφαση της Αντιδημάρχου Παιδείας θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου την Δευτέρα 6 Φεβρουάριου

Δήμος Χερσονήσου

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, 6 Φεβρουαρίου, όλα τα σχολεία, δημόσια και ιδιωτικά, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς επίσης και οι παιδικοί σταθμοί (δημόσιοι και ιδιωτικοί) στο Δήμο Χερσονήσου.

Δήμος Μαλεβιζίου

Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Μαλεβίζι, καθώς και οι δημοτικοί και ιδιωτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί τα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ -ΜΕΑ.

Δήμος Γόρτυνας

Όλα τα σχολεία του Δήμου Γόρτυνας (Βρεφικός – Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστά.

Δήμος Φαιστού

‘Ολα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φαιστού, θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου.

Δήμος Ανωγείων

Όλες οι σχολικές μονάδες και ο παιδικός σταθμός θα παραμείνουν κλειστά. Επίσης θα παραμείνουν κλειστές οι δομές του ΚΗΦΗ και ΚΔΑΠ.

Δήμος Αμαρίου

Κλειστά θα παραμείνουν την Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου και την Τρίτη 07 Φεβρουαρίου 2023 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αμαρίου.

Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου

Διακόπτεται η δια ζώσης λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και του Παιδικού – Βρεφονηπιακού Σταθμού, του Δήμου, για την Δευτέρα και την Τρίτη.

Για τα Χανιά, δείτε ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook