Ποια μαγειρική και ποιο MasterChef – Ο Γιώργος Λασκαρίδης υπέγραψε συμβόλαιο με δισκογραφική | Photo

ποια-μαγειρική-και-ποιο-masterchef-ο-γιώργος-λ-0

Αλλού θα περίμενε κανείς να δει τον πρώην παίκτη του MasterChef, μετά το τέλος του παιχνιδιού και αλλού κατέληξε ο Γιώργος Λασκαρίδης.

Ο διαγωνιζόμενος στο MasterChef 4, ο οποίος ξεχώρισε κυρίως για τους ομηρικούς καυγάδες με την Κατερίνα Λένη, έκανε μια αναπάντεχη ανακοίνωσε από τον λογαριασμό του στο Instagram.

«Το πρώτο βήμα για να κανείς κάτι καινούριο, είναι η απόφαση ότι δεν μένεις στάσιμος, ποτέ. Μια καινούργια συνεργασία μόλις ξεκίνησε» έγραψε ο Γιώργος Λασκαρίδης ποζάροντας πλάι στο λογότυπο της δισκογραφικής εταιρείας Panik Records.

Την ίδια φωτογραφία είχε αναρτήσει νωρίτερα και ο επίσημος λογαριασμός της Panik στο Instagram, καλωσορίζοντας τον Γιώργο Λασκαρίδη την οικογένεια της εταιρείας. Αν και ούτε ο πρώην παίκτης του MasterChef, ούτε η δισκογραφική αποκάλυψαν τι ακριβώς… μαγειρεύουν, φαίνεται πως πολύ σύντομα θα έχουμε νέα για αυτή τη συνεργασία.

Η αλήθεια είναι πάντως πως η Panik, πέραν του μουσικού σκέλους, είναι μια εταιρεία που αναλαμβάνει το μάνατζμεντ και ηθοποιών, influencer και YouTuber, πράγμα που σημαίνει πως ενδεχομένως να μην δούμε τον Γιώργο να κρατάει μικρόφωνο στο μέλλον.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook