Ποια ηλεκτρική συσκευή αγοράζουν οι Έλληνες λόγω κορονοϊού

ποια-ηλεκτρική-συσκευή-αγοράζουν-οι-έ-1016641

Ο κορονοϊός έχει αλλάξει πολλά στην καθημερινότητά μας. Από τον τρόπο που κινούμαστε, καθώς πλέον βγαίνουμε έξω μόνο για τα απαραίτητα αλλά και ακόμη και τις αγοραστικές μας συνήθειες.

Εκτός από τα αντισηπτικά προϊόντα και μέσα ατομικής προστασίας και προσωπικής υγιεινής οι πωλήσεις των οποίων έχουν εκτοξευθεί στα ύψη, οι πολίτες έδειξαν μια μεγάλη προτίμηση στους καταψύκτες. Όχι μόνο μάλιστα στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις όπως είναι η Ρόδος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική, οι πωλήσεις ψυγείων αλλά κυρίως καταψυκτών αυξήθηκαν κατακόρυφα ήδη απ’ όταν ανακοινώθηκαν τα πρώτα μέτρα. Οι κάτοικοι εκεί αλλά και σε πολλά άλλα μέρη της Ελλάδας, σύμφωνα με αναφορές, έσπευσαν να αγοράσουν μεγαλύτερα ψυγεία και να προμηθευτούν καταψύκτες προκειμένου να αποθηκεύσουν τρόφιμα, όπως κρέας και λαχανικά, σε μεγάλες μάλιστα ποσότητες. Οι παραγγελίες πλέον συνεχίζονται από τα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Κρεοπώλες στην Αθήνα αναφέρουν ότι υπάρχουν πελάτες που αγοράζουν ακόμη και 30-30 τις μπριζόλες και πολλά κιλά κρέας. Και φυσικά συχνά τα αποθηκεύουν στους καινούριους καταψύκτες τους… Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει πολύ την καθημερινότητα και οι πολίτες καλούνται να προσαρμοστούν κάθε φορά. Το σημαντικό είναι πως πρέπει να μένουμε όλοι σπίτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook