Ποια ελληνική σειρά «έσπασε τα κοντέρ» τα… ξημερώματα

Στην καρδιά του καλοκαιριού, η τηλεόραση – όπως και η υψηλή τηλεθέαση – μοιάζει να έχει πάει και εκείνη διακοπές. Ετσι, ανήμερα της Παναγίας, τα κανάλια αρκέστηκαν σε ατελείωτες ώρες επαναλήψεων, με εξαίρεση κάποιες πρωινές ενημερωτικές εκπομπές.

Ετσι, οι τηλεθεατές μοιάζουν να επιλέγουν, παλιές, δοκιμασμένες τηλεοπτικές επιλογές. Τις πρώτες πρωινές ώρες του Αυγούστου, ο ΑΝΤ1 έχει επιλέξει λοιπόν να προβάλει σε επανάληψη μια από τις θρυλικές του κωμωδίες. Η σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» που ξεκινά στις 06.00 το πρωί φαίνεται πως κερδίζει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία την μάχη της τηλεθέασης.

Μεταξύ όσων βρέθηκαν μπροστά σε ανοικτούς δέκτες, ηλικίας μεταξύ 18 και 54 ετών, 21,8% παρακολούθησαν το πρωί του 14 Αυγούστου την σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή». Την ίδια ώρα, η «Πρωινή Ενημέρωση» στον ΣΚΑΙ συγκέντρωνε 16,4%, με τα προγράμματα των υπολοίπων καναλιών να παραμένουν σε μονοψήφια.

Εκπομπή αφιέρωμα του ΑΝΤ1 στη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»

Η πρωινή ζώνη, η πιο αδύναμη από πλευράς τηλεθέασης
Αν και πολύς λόγος έχει γίνει στην ελληνική τηλεόραση για την πρωινή ζώνη, στην πραγματικότητα, το πρωί είναι η πιο αδύναμη τόσο εμπορικά, όσο και από πλευράς τηλεθέασης. Κι αυτό γιατί ως αργά το πρωί και τις πρώτες μεσημεριανές ώρες, οι άνθρωποι που βρίσκονται μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες τους είναι πολύ λιγότεροι από ό, τι στη συνέχεια.

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός πως μια ελληνική σειρά που συμπληρώνει 20 και πλέον χρόνια καταφέρνει να συγκεντρώσει τη μερίδα του λέοντος των τηλεθεατών, ακόμη και στις 06.00 το πρωί είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Αλλωστε, έχουμε ήδη γράψει για το «φαινόμενο Κωνσταντίνου και Ελένης» το οποίο συνεχίζει να σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης τα μεσημέρια.

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ