Ποια είναι τα πιο φιλικά ζώδια και ποιο εκείνο που θέλει το χρόνο του για να χαλαρώσει

ποια-είναι-τα-πιο-φιλικά-ζώδια-και-ποιο-1021622

Είτε πρόκειται για τη δουλειά, είτε το σχολείο, το πάρκο ή την καφετέρια, ορισμένοι άνθρωποι είναι οι καλύτεροι στο να κάνουν γνωριμίες και καινούριους φίλους. Δεν διστάζουν να συστήσουν τον εαυτό τους, να ξεκινήσουν μια συζήτηση ή να κανονίσουν μία έξοδο με κάποιον που δεν γνωρίζουν και πολύ καιρό. Γιατί, ορισμένοι άνθρωποι είναι τόσο εξωστρεφείς και φιλικοί; Μάλλον είναι γραμμένο στα άστρα. Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα δύο πιο φιλικά ζώδια, αλλά και εκείνο που χρειάζεται χρόνο για να νιώσει άνετα με κάποιον άγνωστο.

Τα πιο φιλικά ζώδια είναι

Ζυγός

Θυμάστε στο πανεπιστήμιο ένα άτομο που ήταν πάντα χαμογελαστό στο μάθημα ή τα πάρτι και τραβούσε την προσοχή πάνω του με την χαλαρή του διαθέση; Ναι, πιθανότατα να ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού. Οι κοινωνικές πεταλούδες του ζωδιάκου δεν νιώθουν καθόλου άβολα σε ένα χώρο με πολύ κόσμο και όχι μόνο μπορούν να «σπάσουν» τον πάγο, αλλά θα σας πλησιάσουν και θα ξεκινήσουν μία συζήτηση για να αποφύγους τις άβολες σιωπές. Πολύ εύκολα θα δείτε έναν Ζυγό να συζητά με μια ολόκληρη ομάδα ή να έχει ξεκινήσει συζήτηση με τον πιο ντροπαλό και εσωστρεφή του δωματίου.

Τοξότης

«Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα»: Αυτό θα μπορούσε να είναι το μότο ενός Τοξότη, αφού δεν υπάρχει άνθρωπος που κάνει πιο εύκολα φιλίες από αυτόν. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι γνωστό πως αγαπά την περιπέτεια, την οποία απολαμβάνει όταν βρίσκεται με πολλούς φίλους. Αυτό βέβαια, μπορεί να οδηγεί στο να έχουν πολλούς γνωστούς και όχι φίλους – πέρα από τις ελάχιστες σταθερές σχέσεις- αλλά η ενέργειά τους και τα θετικά τους vibes, προσελκύουν διαρκώς κόσμο που θέλει να κάνει παρέα μαζί τους.

Το ζώδιο που διστάζει να «ανοιχτεί»
Ιχθύς

Αν σε μια συζήτηση νιώθετε πως τίποτα από όσα λέτε δεν βρίσκει αντίκρυσμα, τότε πιθανότατα μιλάτε με έναν Ιχθύ. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων είναι γνωστό πως αρέσκονται στη μοναξιά και τις σκέψεις τους. Ζουν σε έναν δικό τους κόσμο, με τη φαντασία τους να καλπάζει. Επιπλέον, είναι αρκετά κυκλοθυμικοί, πράγμα που δεν τους κάνει και τους καλύτερους συνομιλητές. Αν δεν το θελήσουν οι ίδιοι δεν θα χαλαρώσουν σε ένα πάρτι ή έναν χώρο που δεν νιώθουν άνετα.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook