Ποια είναι τα πιο δυναμικά ζώδια;

ποια-είναι-τα-πιο-δυναμικά-ζώδια-1297435

Η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας είναι ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό, το οποίο μας βοηθά να σταθούμε στα πόδια μας, να έχουμε θετική σκέψη και να μην αφήνουμε τους άλλους να επηρεάζουν αρνητικά τον ψυχισμό και την δουλειά μας. Πιστεύετε πως είστε απίστευτα δυναμική, μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα όνειρά σας; Τότε η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη και γι’ αυτό «κατηγορήστε» τόσο το περιβάλλον που μεγαλώσατε, αλλά και τη θέση των πλανητών την ώρα που γεννηθήκατε.

Λέων

Πρώτες στη λίστα οι εκπρόσωποι των Λεόντων. Ζώδιο της φωτιάς με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση που αγγίζει την κορυφή. Θεωρούν πως είναι οι καλύτερες σε ό,τι κι αν κάνουν και πώς μπορούν να φέρουν σε πέρας οτιδήποτε καταπιαστούν. Επιθυμούν να είναι στο επίκεντρο και να ηγούνται, ενώ έχουν και μεγάλα όνειρα, τα οποία πρέπει πάση θυσία να πραγματοποιήσουν. Μπορεί να ακούγονται ιδιαίτερα αυταρχικές, αλλά δεν είναι καθώς – ως σωστές ηγέτιδες – δίνουν κίνητρο και βοηθούν τους άλλους να εξελιχθούν και να συμβάλλουν στο τέλειο αποτέλεσμα, ενώ πάση θυσία θα διατηρήσουν την αξιοπιστία τους.

Κριός

Γνωστές για το θάρρος και τον δυναμισμό τους, οι εκπρόσωποι του Κριού, είναι ιδιαίτερα ενεργές και δύσκολα λυγίζουν στις δυσκολίες και τις αναποδιές. Θέλουν πάντα να είναι αρχηγοί, επιθυμούν να εμπνέουν τους άλλους, αλλά είναι ικανοί να συγκρουστούν, να φωνάξουν και να επιβάλουν τη γνώμη τους με κάθε τρόπο, αφού δεν δέχονται αντιρρήσεις. Μπορεί η ηγετική συμπεριφορά τους να ενοχλεί, αλλά το χάρισμά τους να δίνουν θετική ενέργια σε όλους ξεπερνά κάθε μειονέκτημά τους.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί για τον δυναμισμό τους. Θέτουν όρια και καμιά φορά φαίνονται ψυχροί, αφού αδιαφορούν για τη γνώμη των άλλων. Υποστηρίζουν τις αποφάσεις τους, δεν κάνουν εύκολα πίσω, δεν διαπραγματεύονται και ακόμα κι αν και εκείνοι έχουν προκαλέσει εντάσεις δύσκολα θα παραδεχτούν το λάθος τους. Διατηρούν την ψυχραιμία τους και μπορούν με τη σοφία και τη διορατικότητα που τις διακρίνει να λύσουν προβλήματα, αλλά και να προλάβουν κακοτοπιές.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook