Ποια είναι τα δύο βιβλία που διαβάζουν αυτές τις ημέρες οι νέοι βουλευτές της ΝΔ

ποια-είναι-τα-δύο-βιβλία-που-διαβάζουν-1021809

Αυτές τις μέρες που βρισκόμαστε σπίτι είναι μια καλή ευκαιρία για διάβασμα. Άλλοι διαβάζουν εφημερίδες, άλλοι περιοδικά και αρκετοί κάποιο καλό βιβλίο. Αρκετοί από τους νέους βουλευτές τις Νέας Δημοκρατίας διαβάζουν όπως μαθαίνουμε δύο συγκεκριμένα βιβλία, τα οποία μάλιστα τους έχουν παραχωρηθεί και δωρεάν. Πρόκειται για τον Κανονισμό της Βουλής των Ελλήνων και το Σύνταγμα της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Μέγαρο Μαξίμου έχει ζητήσει από τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος, ιδίως αυτά που εξελέγησαν για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλιο, να εκμεταλλευτούν το χρόνο που βρίσκονται στα σπίτια τους και να καθίσουν να διαβάσουν με προσοχή τα δύο αυτά βιβλία προκειμένου να αντεπεξέρχονται όσο το δυνατόν αρτιότερα στα καθήκοντά τους, όταν περάσει η επιδημία του κορονοϊού.

Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί είχαν εκλεγεί και αμέσως μετά ξεκίνησαν να μπαινοβγαίνουν στις αίθουσες των Επιτροπών και της Ολομέλειας γνωρίζοντας μονάχα τα βασικά για τον τρόπο λειτουργίας του επονομαζόμενου «ναού της Δημοκρατίας». Λίγοι είχαν καθίσει να διαβάσουν τα δύο αυτά πολύτιμα βιβλία. Τώρα όμως ξεκίνησαν να το πράττουν.

newsbeast.gr

One thought on “Ποια είναι τα δύο βιβλία που διαβάζουν αυτές τις ημέρες οι νέοι βουλευτές της ΝΔ

  1. Ας τους δώσει να διαβάσουν καλύτερα το ..ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ: »Τυράννου Εγκώμιον». εκδόσεις λόγχη και το «Ο αγών μου » του Χίτλερ, μπεστ σέλλερ. Θα τους φανούν σίγουρα χρησιμότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook