Ποια είναι τα αυτοκίνητα με τα περισσότερα… τατουάζ;

ποια-είναι-τα-αυτοκίνητα-με-τα-περισσό-1449861

Η μόδα του τατουάζ, ή δερματοστιξίας σε απλά ελληνικά, βρίσκεται σε πλήρη άνθιση σε όλο τον κόσμο. Και από αυτή τη μόδα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αυτοκίνητα αλλά και οι εταιρίες κατασκευής τους.

Κάποιοι πολύ φανατισμένοι με τα αυτοκίνητά τους θέλουν να τα έχουν παντού και πάντα μαζί τους πάνω στο σώμα τους. Είτε είναι το αγαπημένο τους αυτοκίνητο που έχουν στην κατοχή τους είτε είναι κάπoιο dream car, τα αυτοκίνητα είναι πλέον και αυτά μέρος της tattoο κοινότητας.

Η ιστοσελίδα Zutobi κάθισε και βρήκε ποια αυτοκίνητα είναι τα πιο δημοφιλή σε τατουάζ σε όλο τον κόσμο, με βάση τα hastags και της δημοσιεύσεις που υπήρχαν στο Ιnstagram. Και τα αποτελέσματα είναι αρκετά εντυπωσιακά.

Σε ότι αφορά τα αυτοκίνητα, την πρώτη θέση κέρδισε πανεύκολα και με μεγάλη διαφορά η Ford Mustang με 16.614 αναρτήσεις στο Instagram. Στην δεύτερη θέση το Chevrolet Impala με 1.069 αναρτήσεις, στην τρίτη θέση το Audi TT με 968 αναρτήσεις, στην τέταρτη θέση η Chevrolet Camaro με 241 αναρτήσεις, και στην πέμπτη θέση η ΒΜW M3 με 205 αναρτήσεις.

Σε ό,τι αφορά τις εταιρίες, υπήρξαν 89 διαφορετικές περιπτώσεις με έστω και μία ανάρτηση. Στην πρώτη θέση όμως βρέθηκε η VW με 6.058 αναρτήσεις στο Instagram, στην δεύτερη θέση η Tesla με 3.284 αναρτήσεις, στην τρίτη θέση η Jeep με 2.964 αναρτήσεις, στην 4η θέση η Pontiac με 2.093 αναρτήσεις και στην πέμπτη θέση η Cadillac με 2.001 αναρτήσεις.

newsauto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook