Ποια είναι η μέλλουσα σύζυγος του Πάνου Μουζουράκη

ποια-είναι-η-μέλλουσα-σύζυγος-του-πάνο-1699976

Παντρεμένοι θα είναι από το Σάββατο 27 Μαΐου, ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη. Ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί στην Αίγινα με πάνω από 400 καλεσμένους και 6 κουμπάρους.

Η ιδιοκτήτρια φαρμακείου που «έκλεψε» την καρδιά του τραγουδιστή, θα ντυθεί νύφη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, μιας και το ζευγάρι σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί.

Η σχέση τους έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τον Πάνο Μουζουράκη να προσπαθεί να προστατέψει τη μέλλουσα σύζυγό του, από τον φακό των παπαράτσι.

Ποια είναι η Μαριλού Κοζάρη

Το όνομα της συντρόφου του Πάνου Μουζουράκη έγινε ευρύτερα γνωστό, όταν μαθεύτηκε ότι θα γίνουν γονείς. Τον περασμένο Μάρτιο έγινε γνωστό, ότι η Μαριλού Κοζάρη βρισκόταν ήδη στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Είναι 30 ετών και ιδιοκτήτρια φαρμακείου στη Νέα Σμύρνη. Η σύνδεσή της με πρόσωπα της ελληνικής σόου μπιζ δεν ξεκίνησε από τη σχέση της με τον τραγουδιστή. Η στενή φιλία της με την Κατερίνα Καινούργιου είναι γνωστή, ενώ πρόσφατα η παρουσιάστρια βρέθηκε στο πάρτι της Μαριλού Κοζάρη και ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία τους, στην οποία φαίνεται και φουσκωμένη κοιλιά της.

«Δεν σ αγαπάω απλά …σε λατρεύω !♥️ Εμείς οι δύο μεγαλώσαμε μαζί.. παίξαμε μαζί, γελάσαμε μαζί, πληγωθήκαμε μαζί, κλάψαμε μαζί, ωριμάσαμε μαζί, ονειρευτήκαμε μαζί και θα γεράσουμε μαζί… Η φιλία θέλει πολύ τρέξιμο για να διατηρηθεί κι εμείς βγήκαμε παγκόσμιες πρωταθλήτριες. Μαζί σε ΟΛΑ Με το καλό αγάπη μου» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Κατερίνα Καινούργιου, δίνοντας στη δημοσιότητα σπάνιο στιγμιότυπο της εγκυμονούσας φίλης της.

«Η σχέση τους είναι πολύ σοβαρή. Είναι μαζί από το καλοκαίρι, και μάλιστα τον τελευταίο καιρό συζούν στα βόρεια προάστια» είχε αναφέρει στο περιοδικό ΟΚ!, πηγή από το περιβάλλον τους.

Η γνωριμία τους

Το πώς γνωρίστηκαν Πάνος Μουζουράκης και Μαριλού Κοζάρη, αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» του «Super Κατερίνα».

«Είμαστε αυτοκόλλητες με τη Μαριλού, την ξέρω κυριολεκτικά από τότε που γεννήθηκε. Με τον Πάνο γνωρίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο μέσω μιας κοινής φίλης, της Χριστίνας Στεφανίδη. Στη δεύτερη συνάντηση ήμουν κι εγώ στην παρέα. Τα γνώριζα όλα τόσο καιρό εννοείται, με παρακάλεσαν να σεβαστώ την κατάσταση, αλλά περιμένουν κοριτσάκι. Παντρεύονται στην Αίγινα και τώρα ετοιμάζουν και το Bachelor» είχε αποκαλύψει

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εθεάθη για πρώτη φορά το ζευγάρι. Ρεπόρτερ της εκπομπής «Πρωινό» που προσπάθησε να αποσπάσει δηλώσεις του τραγουδιστή και της συντρόφου του, αποκάλυψε στο πάνελ της εκπομπής, ότι η 30χρονη φορούσε στο δάχτυλό της μονόπετρο. Έτσι ξεκίνησαν και οι φήμες, ότι ο Πάνος Μουζουράκης θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα, μέσα από την αγγελία του γάμου τους, που δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα.

Φωτογραφίες της Μαριλού Κοζάρη

Μπορεί τα δημοσιεύματα για τη σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη να έχουν φέρει το όνομά της στην κορυφή της επικαιρότητας, αλλά η ίδια διατηρεί χαμηλό προφίλ και παραμένει απομακρυσμένη από τα φώτα. Ο λογαριασμός της στο Instagram παραμένει κλειστός, προκειμένου να έχει ακόλουθους μόνο από το φιλικό της περιβάλλον. Ωστόσο, έχουν κυκλοφορήσει μερικές φωτογραφίες της.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook