Ποια αυτοκίνητα οδηγούν οι άνδρες που είναι… επιρρεπείς στην απιστία

ποια-αυτοκίνητα-οδηγούν-οι-άνδρες-που-1188586

Σύμφωνα με δημοφιλή ιστοσελίδα γνωριμιών για παντρεμένους, οι κάτοχοι πολυτελών μοντέλων είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία. Η έρευνα αφορούσε πάνω 800.000 μέλη της ιστοσελίδας και έδειξε ότι το 22,21% εξ αυτών οδηγεί Audi.

Μάλλον δεν είναι τυχαίο ότι και στο επόμενες θέσεις συναντάμε premium μάρκες από τη Γερμανία: ακολουθούν η BMW με 13,79% (ήταν πρώτη την προηγούμενη χρονιά), η Mercedes με 8,73% και η Volkswagen με 5,74%.

«Τα αυτοκίνητα φανερώνουν πολλά για τους ιδιοκτήτες τους. Άτομα πετυχημένα επαγγελματικά και με κίνητρο δεν συμβιβάζονται με ό,τι κρίνουν μη ικανοποιητικό, είτε αυτό είναι το όχημά τους είτε η σχέση τους», σχολίασε εκπρόσωπος της ιστοσελίδας.

Αν αναρωτιέστε σε ποιες μάρκες αντιστοιχούν τα μικρότερα ποσοστά, στις δύο τελευταίες θέσεις συναντάμε την Peugeot (0,38%) και τη Renault (0,51%). Αν λοιπόν η σύζυγός σας οδηγεί κάποιο γαλλικό μοντέλο, μάλλον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια. Αρκεί εκείνη να βρίσκεται δίπλα σας…

Την τελευταία πεντάδα συμπληρώνουν η Land Rover (0,53%), η Skoda (1,05%) και η Hyundai (1,55%). Η έρευνα έδειξε επίσης ότι τα περισσότερα μέλη – σε ποσοστό 72% – του Illicit Encounters προτίθενται να αλλάξουν μοντέλο ή ακόμη μάρκα αυτοκινήτου μέσα σε τρία χρόνια.

Απο αυτούς μόλις το 7% εξ αυτών διαθέτει αυτοκίνητο παλαιότερο των 5 ετών.

Πηγή: newsauto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook