Ποια αντικείμενα δεν θα αγόραζαν ποτέ travel experts σε ταξίδι

ποια-αντικείμενα-δεν-θα-αγόραζαν-ποτέ-tr-1561947

Προτού υποκύψεις στον πειρασμό για αγορές, καλύτερα να θυμηθείς εκείνα τα προϊόντα που δεν έχουν θέση στη βαλίτσα σου

Υπάρχουν και κάποιοι «άγραφοι νόμοι» όσο αφορά στα ταξίδια και πολλοί από εμάς δεν τα γνωρίζουμε. Αν θες να έχεις όσο το δυνατόν λιγότερες fail αγορές στο επόμενο ταξίδι σου, οι travel experts της Huffpost σου έχουν τη λίστα με τα αντικείμενα που καλό θα ήταν να μην αγοράσεις σε ένα ταξίδι και οι λόγοι είναι πολλοί:

Γυάλινα / Εύθραυστα αντικείμενα

Ξεκινάμε με τα βασικά για ευνόητους λόγους. Όσο καλά και να τυλίγουν τα εύθραυστα αντικείμενα, μην το διακινδυνεύσεις να τα βάλεις στην βαλίτσα σου, γιατί οι πιθανότητες να σπάσει είναι πραγματικά πολλές.

Ακουστικά

Σύμφωνα με τον Gabby Beckford, ο οποίος έχει μετανιώσει πικρά τις στιγμές που ξέχασε τα ακουστικά του στο σπίτι, συστήνει να μην μπεις στον πειρασμό να αγοράσεις καινούργια όσο βρίσκεσαι εκτός της χώρας σου, καθώς τα ακουστικά σε αεροδρόμια και τουριστικά μαγαζιά, είναι πολύ πιο ακριβά από τις νορμάλ τιμές.

Αποσμητικό

Για να μην πάθεις και εσύ αλλεργική αντίδραση από ένα άγνωστο αποσμητικό που αγόρασες σε ξένη χώρα, φρόντισε να έχεις μαζί σου αυτό το οποίο χρησιμοποιείς χρόνια και ξέρεις πως δεν σου δημιουργεί προβλήματα και ερεθισμούς.

Βαριά αντικείμενα

Πολλές φορές, όντας σε διακοπές και κάνοντας ανέμελα τα ψώνια μας, από τον ενθουσιασμό μας ξεχνάμε πως πρέπει κάπως όλα αυτά να τα χωρέσουμε στην βαλίτσα κάποια στιγμή. Η επιθυμία για να αποκτήσεις διάφορα αντικείμενα, ρούχα ή και σουβενίρ θα είναι μεγάλη, ωστόσο το να πληρώσεις παραπάνω χρήματα για το βάρος της βαλίτσας σου, θα ήταν κάτι το οποίο καλό θα ήταν να το θυμάσαι όσο ψωνίζεις στο ταξίδι σου.

Υγρές συσκευασίες

Καλό θα ήταν πριν την πτήση σου να τσεκάρεις ακριβώς πόσα ml επιτρέπεται να έχεις στην βαλίτσα σου. Σίγουρα το να φτάσεις στο αεροδρόμιο με το αγαπημένο σου άρωμα για παράδειγμα και να στο κρατήσουν πίσω, θα είναι μεγάλο πλήγμα και αυτό το γνωρίζει καλά ο Brogan. Όσα περισσότερα mini sized υγρά προϊόντα τόσο το καλύτερο.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook