Ποδοσφαιριστής μπήκε ως αλλαγή και πήρε κόκκινη κάρτα σε… 25 δευτερόλεπτα – Δείτε βίντεο

ποδοσφαιριστής-μπήκε-ως-αλλαγή-και-πή-1446269

Μια από τις πιο γρήγορες κόκκινες κάρτες στην ιστορία δέχθηκε ποδοσφαιριστής του Κυπάρισσου Αντίκυρας σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο στη Γ Εθνική.

Ο ποδοσφαιριστής του Κυπάρισσου, Λαμπρόπουλος, πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 67ο λεπτό και μόλις 25 δευτερόλεπτα μετά δέχθηκε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Ο Λαμπρόπουλος αναγκάστηκε να σταματήσει αντικανονικά τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Ευπαλίου Tihio Race, Φλέγγα.

Ο Λαμπρόπουλος ήταν ο τελευταίος αμυνόμενος και τράβηξε από τη φανέλα τον Φλέγγα, ο οποίος θα έβγαινε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα του Κυπάρισσου. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε -σωστά- αμέσως την κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστής του Κυπάρισσου, ο οποίος δεν πρόλαβε να συμπληρώσει ούτε ένα λεπτό στο χορτάρι.

Πάντως το ρεκόρ του Σερζ Τζιεουά στην αναμέτρηση της Γλυφάδας με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν καταρρίφθηκε. Σε ματς της Football League την περίοδο 2013-14 ο Τζιεουά αντίκρυσε την την απευθείας κόκκινη μόλις 6 (!!!) δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο γήπεδο.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook