Ποδολογικό Κέντρο «Happy Feet» στα Χανιά: Γνωρίστε την ποδολογία και ό,τι μπορεί να σας προσφέρει

ποδολογικό-κέντρο-happy-feet-στα-χανιά-γνωρ-1079434

«Η ποδολογία είναι ο τομέας της επιστήμης που έχει ως αντικείμενο την περιποίηση και ανακούφιση του άκρου ποδός», μας λέει η υπεύθυνη του Ποδολογικού Κέντρου «Happy Feet», κυρία Έλενα Λελεδάκη και συνεχίζει…

«Η ποδολογία προσφέρει λύσεις σε προβλήματα, όπως κάλοι, σκληρύνσεις και άλλες υπερκερατώσεις και παθήσεις, όπως είσφρυση νυχιών, τραυματισμοί και δυσμορφίες τους, άλλα και μυκητιάσεις στα νύχια και τους μεσοδακτύλιους χώρους.»

Σύμφωνα με έρευνες, έξι στους δέκα ανθρώπους ταλαιπωρούνται από κάποιο πρόβλημα στα πόδια. Πόσες φορές δεν βάλατε ένα παπούτσι που σας «χτύπησε», πόσες φορές δεν παραπονεθήκατε για τους κάλους στα μικρά δάχτυλα των ποδιών σας και δεν νιώσατε την ανάγκη να αφεθείτε στα χέρια ενός ειδικού; Ένα είναι βέβαιο, πως η αντιμετώπιση των προβλημάτων των ποδιών απαιτεί προσοχή και υπευθυνότητα. Θα εμπιστευθείτε λοιπόν για μια τόσο σοβαρή δουλειά την… αισθητικό της γειτονιάς σας; Ποδολογία δεν σημαίνει… πεντικιούρ!

Ο ποδολόγος λειτουργεί τόσο προληπτικά όσο και θεραπευτικά, όπως για παράδειγμα στην περιποίηση σε διαβητικά πόδια. Οι αθλητές έχουν ένα σύμμαχο στην εντατική φροντίδα που απαιτούν τα άκρα τους, αλλά και οι «υποψήφιες μητέρες» που δυσκολεύονται να σκύψουν, να κόψουν τα νύχια και να φροντίσουν τα πόδια τους, δέχονται φροντίδα που τις ανακουφίζει και τονώνει τα κουρασμένα τους πόδια.

Η κυρία Λελεδάκη στοχεύει στο να μοιραστεί την εμπειρία και την αγάπη της για την ποδολογία αναζητώντας προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν τη θεραπευτική περιποίηση των ποδιών.

Διεύθυνση:  Ζυμβρακάκηδων 33, Χανιά, Τηλέφωνο: 28210 27444

Facebook:  https://www.facebook.com/HAPPY-FEET-ποδολογικό-κέντρο-132116924030279

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook