Ποδηλάτρεις: Να παραδειγματιστεί από το Ρέθυμνο ο δήμαρχος Χανίων

ποδηλάτρεις-να-παραδειγματιστεί-από-1109691

Η δημιουργία Ποδηλατοδρόμων για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών με τα ποδήλατα τους, παραμένει πάγιο αίτημα της συλλογικότητα «Ποδηλάτρεις» που σήμερα συμπληρώνουν 16 χρόνια από την ίδρυση τους.

Με αφορμή την σημερινή ημέρα που είναι Πανευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο, οι φίλοι του ποδηλάτου συγκεντρώθηκαν στην αρχή της οδού Χάληδων στο κέντρο των Χανίων για να περάσουν το δικό τους μήνυμα που έχει να κάνει με την ανάγκη να αλλάξουν πράγματα και στην πόλη, προκειμένου να γίνει πιο «φιλική» προς το ποδήλατο.

Μάλιστα οι «Ποδηλάτρεις» κάλεσαν τον δήμαρχο Χανίων να παραδειγματιστεί από τα όσα έχουν γίνει προς αυτήν την κατεύθυνση στο Ρέθυμνο για το οποίο όπως σημειώνουν έχουν γίνει αρκετά για το ποδήλατο.

Zarpanews.gr

One thought on “Ποδηλάτρεις: Να παραδειγματιστεί από το Ρέθυμνο ο δήμαρχος Χανίων

  1. Καλημέρα, είχαμε όλοι ελπίδες για κάτι διαφορετικό με τον νέο κ. Δήμρχο και τους νέους Συνεργάτες του, αλλά μέχρι τώρα δεν είδαμε κάποια ιδαιτερη αλλαγή. Μακάρι να μην περιμένουν και αυτοί το τελευταίο χρόνο της θητείας τους για να κάνουν έργα. Η πόλη πρέπει να αναπτυχθεί συνολικά, δεν λέει κάτι μια ανακαίνηση 2-3 κτιρίων σε ένα Δήμο 100.000 ανθρώπων, όλη η πόλη ειναι ένα σύνολο από άκρη σε άκρη με λειτουργίες μετακινήσεις αναψυχή κλπ Εύχομαι να το καταλάβουν κάποτε όσοι παίρνουν αποφάσεις τα τελευταία 30 χρόνια στα Χανιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook