Πνιγμός 3χρονου στην Τήνο: «Δεν ενημέρωσε κανείς την παιδίατρο πως είναι επείγον περιστατικό», λέει ο πατέρας
Ανείπωτη θλίψη και σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Τήνου ο θάνατος ενός 3χρονου παιδιού που πνίγηκε από σταφύλι, με τον πατέρα να ξεσπά και να κάνει λόγο για υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας του νησιού, κάτι που συμβαίνει, όπως ισχυρίστηκε, κάθε καλοκαίρι.
Μιλώντας στο MEGA, ο πατέρας του άτυχου αγοριού ανέφερε πως εάν υπήρχε άμεση επέμβαση της παιδιάτρου ίσως το παιδί του να ζούσε σήμερα, επαναλαμβάνοντας πως η υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας, να οφείλεται ως έναν βαθμό για τον θάνατου του παιδιού του.
Ως απάντηση στις δηλώσεις του, το Κέντρο Υγείας Τήνου εξέδωσε ανακοίνωση την Τετάρτη εξηγώντας πως από την πρώτη στιγμή οι γιατροί έπεσαν πάνω στο παιδί, ωστόσο αυτό έφτασε στο Κέντρο Υγείας δίχως να έχει τις αισθήσεις του.
Ο τραγικός πατέρας προχώρησε σε νέα καταγγελία και ξεσπώντας δήλωσε πως τίποτα από αυτά που αναφέρονται στην ανακοίνωση δεν ισχύει, και πως κανείς δεν ειδοποίησε την παιδίατρο πως πρόκειται για επείγον περιστατικό.
«Δεν είμαι καθόλου καλά αλλά δεν μπορώ να ακούω ό,τι να ‘ναι. Ο πρόεδρος του Κέντρου Υγείας λέει ότι το παιδί μου έφτασε στο κέντρο στις 9:02. Εγώ έχω βίντεο από κάμερες του μαγαζιού μου που το παιδί μου είναι ζωντανό 9:01.
Η αλήθεια είναι πως όταν φτάσαμε στο Κέντρο Υγείας, όντως υπήρχε παιδίατρος αλλά κανείς δεν την ενημέρωσε ότι ήταν επείγον! Το καταλαβαίνετε αυτό; Η παιδίατρος είχε ραντεβού σε άλλο θάλαμο, το ολοκλήρωσε και μετά ήρθε στο παιδί μου. Καλό θα ήταν να ζητήσουν μία συγγνώμη αντί να βγάζουν ανακοινώσεις, δεν σέβονται τη μνήμη του παιδιού μου».
news247.gr