Πλώρη για την Α1 έβαλε ο νεαρός Χανιώτης Περικλής Κουρουπάκης

Τον δρόμο για την επιτυχία βαδίζει ο Χανιώτης μπασκεμπολίστας Περικλής Κουρουπάκης, που από φέτος θα είναι ομάδα Ανδρών του Προμηθέα Πατρών και ήδη βρίσκεται για προετοιμασία με την ομάδα.

Ο Περικλής Κουρουπάκης ζει το δικό του όνειρο την φετινή περίοδο, αφού είναι ένας από τους τέσσερις νεαρούς παίκτες που επέλεξε ο Μάκης Γιατράς να προωθηθούν και να ακολουθήσουν την προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του Προμηθέα.

Ο νεαρός παίκτης μιλώντας για τα συναισθήματα του που συμμετέχει στην φετινή προετοιμασία τόνισε στον Sport FM Patras:

«Ο Προμηθέας είναι μια υγιής ομάδα που εκτός από το ενδιαφέρον που δείχνει στην ανδρική ομάδα, δίνει μεγάλη βάση και στις ακαδημίες. Είναι μια ομάδα που ενδιαφέρεται για τα νέα παιδιά. Την νέα σεζόν θα είμαι στην ανδρική ομάδα, είναι μια ευκαιρία που μου δίνεται και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Έχω προσπαθήσει πολύ για να φτάσω ως εδώ, αλλά ακόμα είναι αρχή».

Ερωτηθείς αν πλέον οι υποχρεώσεις του αυξάνονται ο Περικλής Κουρουπάκης τόνισε:

«Είναι ένα νέο ξεκίνημα για μένα και είμαι χαρούμενος που θα είναι κομμάτι της ανδρικής ομάδας . Θα προσπαθήσω πολύ αυτή την χρονιά να δουλέψω για μένα και για την ομάδα. Οι υποχρεώσεις αυξάνονται με το μπάσκετ αλλά και με το διάβασμα στο σχολείο αφού θα είμαι μαθητής Γ Λυκείου και θα είναι η τελευταία μου χρονιά».

Και ερωτηθείς αν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα ο Προμηθέας έχει στόχο πάλι ένα μετάλλιο τόνισε

«Η φετινή εφηβική ομάδα του Προμηθέα έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ