Πλήθος δραστηριοτήτων της ΚΝΕ στην Κρήτη για την Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών

πλήθος-δραστηριοτήτων-της-κνε-στην-κρ-1064291

Πλήθος δραστηριοτήτων διοργανώνουν σε όλο το νησί , οι Τομεακές Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Κρήτη, μπροστά στις 26 Ιούνη, Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών.

Με εκδηλώσεις,  περιοδείες και αθλητικά τουρνουά, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Κρήτη, επιδιώκουν να στείλουν ισχυρό μήνυμα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, προβάλλοντας ταυτόχρονα τις θέσεις της ΚΝΕ, διακινώντας μαζικά την έκδοση της Επιτροπής Κατά των Ναρκωτικών, με τίτλο «Ψάξε την πραγματική ουσία – Πες ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά».

Η φετινή Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς η πανδημία του κορονοϊού έφερε στο προσκήνιο με εκκωφαντικό τρόπο τα αδιέξοδα και τη βαρβαρότητα του καπιταλισμού, του συστήματος της αδικίας και εκμετάλλευσης, που παράγει, διαφημίζει και προσφέρει απλόχερα ναρκωτικές ουσίες, προκειμένου να «ναρκώνει» τη σκέψη, να «καταστέλλει» το μυαλό και τη ζωή. Η ΚΝΕ καλεί τη νεολαία να παλέψει ενάντια στην πολιτική που θέλει τους νέους και τις νέες με «θολωμένο μυαλό» και σκυμμένο κεφάλι! Να αντισταθεί μαχητικά στην επίθεση στα δικαιώματά της! Γιατί οι συναρπαστικές στιγμές, οι πραγματικές συγκινήσεις κρύβονται μέσα στην ίδια τη ζωή, στον αγώνα για έναν κόσμο πραγματικά ελεύθερο, όπου ο λαός και η νεολαία «θα μπορούν να ανασαίνουν.

Αναλυτικά οι εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες σε όλη την Κρήτη:

Ηράκλειο

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου, οι Τομεακές Οργανώσεις Ηρακλείου της ΚΝΕ, θα πραγματοποιήσουν δραστηριότητες στο Στέκι της ΚΝΕ, στις 19:00. Το σύνθημα που επιλέγουμε για το άνοιγμα στους νέους της πόλης είναι  “Βρες την πραγματική ουσία. Πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά”. Η δραστηριότητα θα περιλαμβάνει:

  • Worskshop ενάντια σε όλα τα Ναρκωτικά!
  • Θα λειτουργεί ψηφιακή έκθεση για την νέα μπροσούρα της επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ

Ακόμα, το Σάββατο 27 Ιουνίου, στο Μαθητικό Street Event στην Πλατεία Ελευθερίας θα λειτουργήσει στέκι κατά των ναρκωτικών.

Χανιά

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου, οι Τομεακές Οργανώσεις Χανίων της ΚΝΕ, διοργανώνουν περιοδεία στο Παλιό Λιμάνι και το Πάρκο Αμπεριάς, στις 19:00

Το Σάββατο 27 Ιουνίου, οι διοργανώνουν αθλητικό τουρνουά με θέμα “Κλώτσα την μπάλα, όχι την ζωή σου. Πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά”, στα Γηπεδάκια του Αι Γιάννη, στις 17:00

Ρέθυμνο

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου, οι Τομεακές Οργανώσεις Ρεθύμνου της ΚΝΕ, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στο κέντρο της πόλης, στις 19:00

Άγιος Νικόλαος

Το Σάββατο 27 Ιουνίου, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στο κέντρο της πόλης, στις 19:00

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook