Χανιά | Πλησιάζει η ημερομηνία της δίκης για τη δολοφονία του Κ. Κατσουλάκη – Καταδίκασε το έγκλημα ο Δήμαρχος Πλατανιά

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Κος Ιωάννης Μαλανδράκης, με επιστολή του το προηγούμενο διάστημα, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ,Κο Δημήτριο Παπαστεργίου Δήμαρχο Τρικκαίων, τον Περιφερειάρχη Κρήτης Κο Σταύρο Αρναουτάκη και τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης Κο Ιωάννη Κουράκη,για το επικείμενο δικαστήριο της στυγνής δολοφονίας του Προέδρου της Κοινότητας Ορθουνίου της 12ης Μαϊου 2019.

Αναλυτικά:

«Η στυγνή δολοφονία του συναδέλφου Προέδρου Κοινότητας Ορθουνίου και μοναδικού εκ νέου υποψήφιου στις εκλογές της 26ης Μαϊου 2019, μόνο ως πράξη άνανδρη και ειδεχθή μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο Κατσουλάκης Κωνσταντίνος, ήταν ένα πρότυπο αυτοδιοικητικού λειτουργού και ανθρώπου που τύχαινε της καθολικής αποδοχής των συμπολιτών του, αλλά και Προέδρου που τίμησε το θεσμικό του ρόλο.

Η ομόθυμη καταδίκη της δολοφονίας, από το σύνολο των θεσμικών συλλογικών οργάνων της αυτοδιοίκησης, αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα υπεράσπισης του θεσμικού μας ρόλου, αλλά και της ευθύνης από πλευράς του Κεντρικού Κράτους για την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Παράλληλα είναι και ένας ελάχιστος φόρος τιμής, στον άνθρωπο που τίμησε την Αυτοδιοίκηση και με την θυσία του αποτελεί παράδειγμα για όλους.»

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ