Πλησίασε στο θετικό αποτέλεσμα ο ΝΟΧ – Ηττα από Υδραϊκό

πλησίασε-στο-θετικό-αποτέλεσμα-ο-νοχ-936475

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων μπορεί να γνώρισε την ήττα από τον Υδραϊκό με σκορ 13-9, αλλά και στο δεύτερο παιχνίδι της σεζόν έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα κατάφερε να κοντράρει στα ίσια έναν αντίπαλο που θέτει υποψηφιότητα για να είναι ανάμεσα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, καθώς βρέθηκε να κυνηγά το θετικό αποτέλεσμα μέχρι και τα τελευταία λεπτά.

Ουσιαστικά, προς τα τέλη του τρίτου οκταλέπτου και μέχρι το τέλος του ματς, ο Υδραϊκός κατάφερε να εξασφαλίσει μια διαφορά 2-3 τερμάτων, φτάνοντας στη νίκη.

Ο Ναυτικός Ομιλος από την πλευρά του γνωρίζει μία ήττα που ήταν στο πρόγραμμα και, πλέον, ρίχνει το βάρος στη συνέχεια όπου την προσεχή Τρίτη ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο κολυμβητήριο Χανίων για την 3η αγωνιστική.

Τα 8λεπτα: 5-1, 3-4, 2-2, 3-2

Υδραϊκός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Γαλανόπουλος, Κόχειλας 1, Γούρας, Κοκκινάκης, Χατζηκυριακάκης 3, Πρέκας 2, Μπλάνης 1, Αλευρόπουλος, Αργυρόπουλος Κ., Παπασηφάκης 2, Τσαχειλίδης 3, Καπετανάκης, Πωμογεώργης, Ομπερτ 1, Ιρβινγκ.

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης 3, Σαρτζετάκης 3, Νάστραν, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης 1, Κατσουλάκης, Πετρόχειλος, Μαζοκοπάκης, Παπαδάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook