Πλήρωσε 1.800 ευρώ για το iPhone 13 Pro Max και παρέλαβε… ένα κρεμοσάπουνο

πλήρωσε-1-800-ευρώ-για-το-iphone-13-pro-max-και-παρέλαβε-1371491

Το φυσάει και δεν κρυώνει μία γυναίκα από το βόρειο Λονδίνο η οποία έπεσε θύμα απάτης η οποία της κόστισε περίπου 1.800 ευρώ. η 32χρονη μητέρα Khaoula Lafhaily είχε παραγγείλει το νέο iPhone 13 Pro Max αξίας 1.500 λιρών (1.800 ευρώ) και περίμενε με ανυπομονησία το δέμα της.

Για κακή της τύχη όμως η γυναίκα δεν το παρέλαβε μιας και ο κούριερ δεν εμφανίστηκε ποτέ, λέγοντας πως είχε «κολλήσει στην κίνηση».

Μετά από δυο μέρες πήγε άλλος κούριερ και παρέδωσε το δέμα. Μόλις η γυναίκα άνοιξε με ανυπομονησία το κουτί είδε ότι περιείχε ένα… κρεμοσάπουνο. Αντί για το iPhone των 1.800 ευρώ έμεινε με ένα μπουκάλι υγρού σαπουνιού αξίας 1 λίρας (1,5 ευρώ).

Στην όλη ιστορία υπάρχει ένα καλό και ένα κακό. Το καλό είναι πως η 32χρονη είχε δώσει προκαταβολή μόλις 150 λιρών. Το κακό ωστόσο είναι πως έχει υπογράψει συμβόλαιο 36 μηνών για το συνολικό ποσό.

Καμία απάντηση από την εταιρεία

Όπως αναφέρει η Mirror, η γυναίκα τηλεφώνησε στην εταιρεία από την οποία παρήγγειλε το κινητό η οποία ισχυρίστηκε ότι ξεκίνησαν αμέσως έρευνα για να δουν τι έγινε και δεν παρέλαβε το ακριβό κινητό της τηλέφωνο, ωστόσο έχει περάσει μία εβδομάδα και ακόμα δεν έχει λάβει καμία απάντηση.

«Μένουμε σε ένα διαμέρισμα στον πρώτο όροφο, οπότε πρέπει να προσέχουμε το παράθυρο όταν λαμβάνουμε παραδόσεις, διαφορετικά θα παραδοθούν σε λάθος διαμέρισμα. Είδαμε τον οδηγό να φτάνει στο σπίτι μας, να βγάζει μια φωτογραφία έξω από το σπίτι και μετά να φεύγει» είπε η Khaoula και συμπλήρωσε: «Αλλά ο οδηγός μάς είπε ότι ήρθε στην πόρτα, χτύπησε και κανείς δεν ήταν εκεί, οπότε θα επέστρεφε ξανά την επόμενη μέρα. Παρακολουθούσαμε από το παράθυρο αλλά μας είχε πει ψέματα, δεν ήρθε.

Ένας διαφορετικός κούριερ ήρθε την Πέμπτη, ο σύζυγός μου κατέβηκε για να παραλάβει το δέμα το πρωί αλλά το ανοίξαμε γύρω στο μεσημέρι επειδή κοιμόμουν. Ήταν ένα μπουκάλι σαπούνι για τα χέρια. Ήμουν σε απόλυτο σοκ. Σίγουρα το έχουν κλέψει… είναι απαίσιο».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook