Πληροφοριοδότης ισχυρίζεται ότι οι ΗΠΑ έχουν άθικτα εξωγήινα οχήματα – Νέες αποκαλύψεις για UFO

πληροφοριοδότης-ισχυρίζεται-ότι-οι-η-1707091

Οι ΗΠΑ καλούνται να αποκαλύψουν στοιχεία για UFO, αφού ένας πληροφοριοδότης πρώην αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχει στην κατοχή της «άθικτα και μερικώς άθικτα» εξωγήινα οχήματα.

Ο πρώην αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών David Grusch, ο οποίος ήταν επικεφαλής της ανάλυσης ανεξήγητων ανώμαλων φαινομένων (UAP) σε υπηρεσία του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, ισχυρίστηκε ότι οι ΗΠΑ διαθέτουν σκάφη μη ανθρώπινης προέλευσης.

Οι πληροφορίες σχετικά με αυτά τα οχήματα αποκρύπτονται παράνομα από το Κογκρέσο, δήλωσε ο Grusch στο Debrief. Ο Grusch δήλωσε ότι όταν παρέδωσε στο Κογκρέσο απόρρητες πληροφορίες σχετικά με τα οχήματα υπέστη αντίποινα από κυβερνητικούς αξιωματούχους. Αποχώρησε από την κυβέρνηση τον Απρίλιο μετά από 14 χρόνια καριέρας στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.

Ο Jonathan Grey, νυν αξιωματούχος των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών στο Εθνικό Κέντρο Πληροφοριών Αεροπορίας και Διαστήματος (Nasic), επιβεβαίωσε την ύπαρξη «εξωτικών υλικών» στο Debrief, προσθέτοντας: «Δεν είμαστε μόνοι μας».

Οι αποκαλύψεις έρχονται μετά από ένα κύμα αξιόπιστων θεάσεων και αναφορών που αναζωπύρωσαν την προσοχή στα εξωγήινα σκάφη, και ενδεχομένως τις επισκέψεις, τα τελευταία χρόνια.

«Το φαινόμενο της μη ανθρώπινης νοημοσύνης είναι πραγματικό»

Το 2021, το Πεντάγωνο δημοσίευσε μια έκθεση για τα UAP – ο όρος προτιμάται από τον όρο UFO από μεγάλο μέρος της εξωγήινης κοινότητας – η οποία βρήκε περισσότερες από 140 περιπτώσεις συναντήσεων UAP που δεν μπορούσαν να εξηγηθούν.

Η έκθεση ακολούθησε μια διαρροή στρατιωτικού υλικού που έδειχνε προφανώς ανεξήγητα γεγονότα στον ουρανό, ενώ πιλότοι του Πολεμικού Ναυτικού κατέθεσαν ότι είχαν συχνά συναντήσεις με παράξενα σκάφη στα ανοικτά των αμερικανικών ακτών.

Σε συνέντευξή του στους δημοσιογράφους του Debrief Leslie Kean και Ralph Blumenthal, οι οποίοι είχαν προηγουμένως αποκαλύψει την ύπαρξη ενός μυστικού προγράμματος του Πενταγώνου που ερευνούσε τα UFO, ο Grusch δήλωσε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι εργολάβοι του τομέα της άμυνας ανακτούσαν θραύσματα μη ανθρώπινων σκαφών, και σε ορισμένες περιπτώσεις ολόκληρα σκάφη, εδώ και δεκαετίες.

«Δεν μιλάμε για πεζές καταβολές ή ταυτότητες», δήλωσε ο Grusch. «Το υλικό περιλαμβάνει άθικτα και μερικώς άθικτα οχήματα».

Σύμφωνα με τον Guardian ο Grusch δήλωσε στο Debrief ότι η ανάλυση καθόρισε ότι το υλικό αυτό είναι «εξωτικής προέλευσης» – δηλαδή «μη ανθρώπινης νοημοσύνης, είτε εξωγήινης είτε άγνωστης προέλευσης».

«[Αυτή η εκτίμηση] βασίζεται στις μορφολογίες των οχημάτων και στις δοκιμές της επιστήμης των υλικών και στην κατοχή μοναδικών ατομικών διατάξεων και ραδιολογικών υπογραφών», δήλωσε ο Grusch.

Ο Grey, ο οποίος, σύμφωνα με το Debrief, αναλύει ανεξήγητα ανώμαλα φαινόμενα εντός του Nasic, επιβεβαίωσε τον απολογισμό του Grusch.

«Το φαινόμενο της μη ανθρώπινης νοημοσύνης είναι πραγματικό. Δεν είμαστε μόνοι» δήλωσε ο Grey. «Οι ανακλήσεις αυτού του είδους δεν περιορίζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο φαινόμενο, και παρόλα αυτά μια παγκόσμια λύση εξακολουθεί να μας διαφεύγει».

Το The Debrief μίλησε με αρκετούς πρώην συναδέλφους του Grusch, καθένας από τους οποίους εγγυήθηκε για τον χαρακτήρα του. Ο Karl E Nell, συνταξιούχος συνταγματάρχης του στρατού, δήλωσε ότι ο Grusch ήταν «υπεράνω πάσης υποψίας». Σε μια αξιολόγηση επιδόσεων του 2022 που είδε το Debrief, ο Grusch περιγράφεται ως «αξιωματικός με την ισχυρότερη δυνατή ηθική πυξίδα».

Ο Nick Pope, ο οποίος πέρασε τις αρχές της δεκαετίας του 1990 ερευνώντας UFOs για το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας (MoD), δήλωσε ότι ο απολογισμός των Grusch και Grey για τα εξωγήινα υλικά ήταν «πολύ σημαντικός».

«Είναι άλλο πράγμα να υπάρχουν ιστορίες στα ιστολόγια συνωμοσίας, αλλά αυτό το πάει στο επόμενο επίπεδο, με γνήσιους γνώστες να εμφανίζονται», δήλωσε ο Pope.

«Όταν αυτοί οι άνθρωποι κάνουν αυτές τις επίσημες καταγγελίες, το κάνουν με την κατανόηση ότι αν έχουν κάνει εν γνώσει τους ψευδή δήλωση, υπόκεινται σε ένα αρκετά βαρύ πρόστιμο ή/και φυλάκιση. Οι άνθρωποι λένε: «Ω, οι άνθρωποι επινοούν ιστορίες όλη την ώρα.

Νομίζω όμως ότι είναι πολύ διαφορετικό να πας στο Κογκρέσο και να απευθυνθείς στον γενικό επιθεωρητή της κοινότητας πληροφοριών και να το κάνεις αυτό. Διότι θα υπάρξουν συνέπειες αν αποδειχθεί ότι αυτό δεν είναι αλήθεια»».

Το Debrief ανέφερε ότι οι γνώσεις του Grusch για τα μη ανθρώπινα υλικά και οχήματα βασίστηκαν σε «εκτεταμένες συνεντεύξεις με υψηλόβαθμους αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών». Είπε ότι είχε αναφέρει στο Κογκρέσο την ύπαρξη ενός «προγράμματος ανάκτησης υλικών UFO».

«Ο Grusch δήλωσε ότι οι επιχειρήσεις ανάκτησης σκαφών συνεχίζονται σε διάφορα επίπεδα δραστηριότητας και ότι γνωρίζει τα συγκεκριμένα άτομα, νυν και πρώην, που εμπλέκονται», ανέφερε το Debrief.

Στο άρθρο του Debrief, ο Grusch δεν λέει ότι έχει δει προσωπικά εξωγήινα οχήματα, ούτε λέει πού μπορεί να είναι αποθηκευμένα. Ζήτησε από το Debrief να μην αναφέρει λεπτομέρειες για αντίποινα από κυβερνητικούς αξιωματούχους λόγω της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Επίσης, δεν διευκρινίζει πώς πιστεύει ότι η κυβέρνηση του άσκησε αντίποινα.

«Μέρος ενός ευρύτερου παζλ»

Τον Ιούνιο του 2021, μια έκθεση από το Γραφείο του Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ανέφερε ότι από το 2004 έως το 2021 υπήρξαν 144 συναντήσεις μεταξύ στρατιωτικών πιλότων και UAP, 80 από τις οποίες καταγράφηκαν σε πολλαπλούς αισθητήρες. Μόνο μία από τις 144 συναντήσεις μπορούσε να εξηγηθεί με «υψηλή βεβαιότητα» – ήταν ένα μεγάλο, μπαλόνι που ξεφούσκωνε.

Μετά το αυξημένο ενδιαφέρον του κοινού και ορισμένων αμερικανών γερουσιαστών, το Πεντάγωνο ίδρυσε τον Ιούλιο του 2022 το Γραφείο Επίλυσης Ανωμαλιών σε όλες τις περιοχές, επιφορτισμένο με την παρακολούθηση των UAP.

Τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, το γραφείο δήλωσε ότι είχε λάβει «αρκετές εκατοντάδες» νέες αναφορές, αλλά καμία απόδειξη μέχρι στιγμής για εξωγήινη ζωή.

Η δημοσίευση των ισχυρισμών των Grusch και Grey έρχεται μετά από μια επιτροπή που η αμερικανική διαστημική υπηρεσία Nasa, επιφορτισμένη με τη διερεύνηση ανεξήγητων ανώμαλων φαινομένων, δήλωσε ότι το στίγμα γύρω από την αναφορά συναντήσεων – και η παρενόχληση όσων αναφέρουν συναντήσεις – εμποδίζει το έργο της.

Οι πιλότοι του Πολεμικού Ναυτικού, οι οποίοι το 2021 μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από τη συνάντηση ανεξήγητων αντικειμένων κατά τη διεξαγωγή στρατιωτικών πτήσεων, δήλωσαν ότι οι ίδιοι, και άλλοι, είχαν αποφασίσει να μην αναφέρουν τις συναντήσεις εσωτερικά, λόγω φόβων ότι αυτό θα μπορούσε να εμποδίσει την καριέρα τους.

«Η παρενόχληση οδηγεί μόνο σε περαιτέρω στιγματισμό του πεδίου UAP, εμποδίζοντας σημαντικά την επιστημονική πρόοδο και αποθαρρύνοντας άλλους να μελετήσουν αυτό το σημαντικό αντικείμενο», δήλωσε η επικεφαλής της Nasa για την επιστήμη, Nicola Fox, σε δημόσια συνάντηση στις 31 Μαΐου.

Ο δρ David Spergel, ο πρόεδρος της ανεξάρτητης ομάδας μελέτης UAP της Nasa, δήλωσε στον Guardian ότι δεν γνώριζε τον Grusch και δεν είχε καμία γνώση των ισχυρισμών του.

Το Υπουργείο Άμυνας δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό.

Ο Pope δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια της εργασίας του για τη διερεύνηση UFO για το Υπουργείο Άμυνας δεν είχε δει καμία απτή απόδειξη για μη ανθρώπινα σκάφη ή υλικά.

«Ορισμένες από τις υποθέσεις μας ήταν ενδιαφέρουσες», δήλωσε ο Pope. «Αλλά δεν είχαμε ένα διαστημόπλοιο σε ένα υπόστεγο πουθενά. Και αν είχαμε, δεν μου το έλεγαν».

Παρόλα αυτά, δήλωσε ο Pope, οι ισχυρισμοί του Grusch θα πρέπει να θεωρηθούν ως μέρος μιας αυξανόμενης ροής πληροφοριών – και ελπίζουμε αποκαλύψεων – σχετικά με τα UFO.

Ο ίδιος είπε: «Είναι μέρος ενός ευρύτερου παζλ. Και νομίζω ότι, αν υποθέσουμε ότι όλα αυτά είναι αληθινά, μας φέρνει πιο κοντά από ποτέ άλλοτε στην καρδιά όλων αυτών».

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook