Πλεύρης μετά την επίθεση με γιαούρτι: Ζητά συγγνώμη από τη σύζυγο και τα παιδιά του επειδή στοχοποιούνται για τις επιλογές του

πλεύρης-μετά-την-επίθεση-με-γιαούρτι-ζ-1682562

Νέα ανάρτηση αναφορικά με την επίθεση με γιαούρτι που δέχθηκε την Κυριακή (δείτε ΕΔΩ) έκανε στα social media ο Θάνος Πλεύρης, μέσω της οποίας ζητεί συγγνώμη από τη σύζυγο και τα παιδιά του, ενώ ευχαριστεί όσους του συμπαραστάθηκαν.

Ειδικότερα ο υπουργός Υγείας αναφέρει: «Από τους μόνους που αισθάνομαι ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη είναι από τη Λένα,την κόρη μου Νίκη (13) και το γιο μου Κωνσταντίνο (8) που στοχοποιούνται για τις επιλογές μου. Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν.Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδίκασουν».

Πώς περιέγραψε την επίθεση με γιαούρτι κατά του υπουργού Υγείας η ιδιοκτήτρια του μεζεδοπωλείου

Το περιστατικό περιέγραψε η ιδιοκτήτρια του μεζεδοπωλείου, μιλώντας στο MEGA. «Ξαφνικά βλέπουμε έναν άνδρα να τρέχει κατά πάνω του και να του ρίχνει γιαούρτι. Ήταν με μεγάλη δύναμη και ήταν από κοντινή απόσταση οπότε τον βρήκε στο μάτι». Ο άγνωστος μετά τη ρίψη του γιαουρτιού εξαφανίστηκε από το σημείο.

Το ανακοινωθέν του νοσοκομείου

Το νοσοκομείο εξέδωσε ανακοινωθέν για τον Θάνο Πλεύρη, κάνοντας λόγο για «διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού».

Αναλυτικά:

«Περί την ώρα 03:20 μ.μ. προσήλθε επειγόντως στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του Γ.Ν.Α ’’ΛΑIΚΟ’’, κατά τα διάρκεια της Γενικής Εφημερίας, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης κατόπιν επίθεσης που δέχτηκε στο πρόσωπό του με ρίψη λευκής ρευστής ουσίας παρουσία της οικογένειάς του.

Από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού.

Εδόθησαν οι κατάλληλες πρώτες βοήθειες και συνεστήθη θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση. Εν συνεχεία ο Υπουργός αποχώρησε σε καλή γενική κατάσταση.

Ο Αν. Διοικητής Ο Διοικητής Η Δ/ρια της Οφθ/κής Κλινικής».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook