Πλεύρης: Άρση της αναστολής για όσους υγειονομικούς εμβολιαστούν ακόμα και σήμερα

πλεύρης-άρση-της-αναστολής-για-όσους-υ-1261058

Την δυνατότητα να επιστρέψουν άμεσα στα καθήκοντά τους και να αρθεί το καθεστώς αναστολής δίνει η κυβέρνηση όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Αναλυτικά η δήλωση του Υπουργού Υγείας για την άρση της αναστολής για τους υγειονομικούς που θα θελήσουν να εμβολιαστούν μέχρι και σήμερα:

«Η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού του προσωπικού του ΕΣΥ θεσπίστηκε προκειμένου να συμβάλλει στη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.

Η συντριπτική πλειονότητα των υγειονομικών, όχι μόνο έχει εμβολιαστεί, αλλά έχει δώσει μάχη για τον εμβολιασμό των πολιτών. Ο νόμος εφαρμόζεται για τους λίγους ανεμβολίαστους που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή ανθρώπων που προστρέχουν στο σύστημα υγείας. Η εφαρμογή του γίνεται με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα. Και στην εφαρμογή αυτή δεν θα υπάρξει παρέκκλιση. Όποιος δεν εμβολιαστεί θα παραμείνει σε καθεστώς αναστολής για όσο χρειαστεί.

Δεδομένου, όμως, ότι δεν έχουμε τιμωρητική διάθεση, με τροπολογία που προωθούμε, δίνουμε τη δυνατότητα σε όσους υγειονομικούς εμβολιαστούν από εδώ και στο εξής με την πρώτη δόση, να αρθεί το καθεστώς της αναστολής και να επιστρέψουν άμεσα στη δουλειά τους με την προϋπόθεση της ολοκλήρωσης του εμβολιασμού τους».

One thought on “Πλεύρης: Άρση της αναστολής για όσους υγειονομικούς εμβολιαστούν ακόμα και σήμερα

  1. Ένα χουντικό σκουπίδι που από τίποτα έγινε υπουργός λέει στους υγειονομικούς ποιος και με ποιες προϋποθέσεις θα δουλέψει ! Οι υπόλοιποι υγειονομικοί γιατί βγαίνουν όλοι από τα νοσοκομεία και να ζητήσουν όλοι μέσα η όλοι έξω ? Και μιλάμε για γιατρούς και ανθρώπους που έχουν την καλύτερη δυνατόν γνώση και για υποχρεωτική ιατρική πράξη, και για τις άγνωστες μακροχρόνιες επιπτώσεις των χημικών παρασκευασμάτων, και για τις συνθήκες ανθρωπίνων δικαιωμάτων και για τον Ιππικρατειο όρκο ! Αν αυτοί συμπεριφερωντε σαν οδηγοί νταλίκας ( συγνώμη στους οδηγούς νταλίκας ) τότε γιατί αναρωτιόμαστε για σφάχτες λόγω αμυγδαλών, σκουλικοειδητητας, τοκετού κλπ. Ποσο πιο σάπια μπορεί να είναι μια κοινωνία οταν ο γιατρός γυρνάει εναντίων γιατρού για πολιτικά πιστεύω και ιδεολογίες. Και δεν ακουσα το χουντικό ναζί υπουργό να εξηγεί πως οι γιατροί ήταν ασφαλείς να παρέχουν τις φροντίδες τους στους ασθενείς κορωνοιού και άλλων νοσημάτων τον πρώτο χρόνο που ήταν τα ζόρια θετωντας σε θανάσιμο κίνδυνο (σύμφωνα με τα ίδια τα σούργελα της κυβέρνησης ) την ζωή τους για να σωθεί ο συναθρωπους τους και τώρα ξαφνικά μόλις κόντραραν την κυβέρνηση στο παραμύθι του εμβολίου έγιναν επικίνδυνοι και πρέπει να απολυθούν. Τι άλλαξε λοιπόν από τότε μέχρι σήμερα κ. πορδοπρωθυπουργέ και φασιστομουτρο υπουργακο του αγκυλωτού σταυρού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook