Plaitis.gr: Αξιόπιστα οικονομικά προϊόντα, φιλικά προς το περιβάλλον και το χρήστη

plaitis-gr-αξιόπιστα-οικονομικά-προϊόντα-φιλ-1051962

Το κατάστημα Plaitis λειτουργεί εδώ και 28 χρόνια στα Χανιά υπό τη διεύθυνση Εμμανουήλ Πλαϊτη. Ξεκίνησε με μέσα καθαρισμού και απολύμανσης (εργαλεία και χημικά) καλύπτοντας οικιακές και επαγγελματικές ανάγκες (επιχειρήσεων, ξενοδοχείων και νοσοκομείων).

Στην πορεία διευρύνθηκαν οι κατηγορίες ειδών με συστήματα οικονομίας νερού και ενέργειας, φρένα πόρτας και καμπίνες μπάνιου, χαρτικά και πλαστικά, είδη κήπου, εστίασης και μέσα ατομικής προστασίας.

Η εταιρία οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού Plaitis δραστηριοποιείται από το 1992 με ξενοδοχειακό εξοπλισμό, είδη και μέσα καθαρισμού, συστήματα οικονομίας νερού και ενέργειας, φρένα πόρτας και καμπίνες μπάνιου. Αντιπροσωπεύουμε και διαθέτουμε στην ελληνική αγορά καταξιωμένες εταιρίες ελληνικές και ξένες:SYR, Simple Green, Tana, Kiehl, LUCART, Flos, ALIKON, JUSTOR και πολλές άλλες.

To 2019 δημιουργήσαμε το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσα στο οποίο ο καταναλωτής μπορεί να κάνει αγορές, να βρίσκει χρήσιμες πληροφορίες για τα προϊόντα μας, να ενημερώνεται για τις προσφορές μας καθώς και για νέα είδη.

Μέσα από την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας είμαστε σε θέση να παρέχουμε υπεύθυνη καθοδήγηση για την ορθή χρήση των προϊόντων και να προσφέρουμε λύσεις στις ανάγκες του καταναλωτή. Διαθέτουμε προϊόντα ανθεκτικά στο χρόνο και τη χρήση που εξασφαλίζουν χαμηλό κόστος χρήσης και οικονομία και είναι φιλικά στο περιβάλλον.

Δίνουμε προτεραιότητα στις πραγματικές ανάγκες του καταναλωτή παρέχοντας του αξιόπιστα προϊόντα με αντοχή στο χρόνο και υποστήριξη. Με οικολογική ευαισθησία ενημερώνουμε τους καταναλωτές για φιλικές προς το περιβάλλον και αποτελεσματικές λύσεις. Παρέχουμε καθοδήγηση για την ορθολογική χρήση των προϊόντων έτσι ώστε να είναι πιο αποτελεσματικά εξασφαλίζοντας παράλληλα τη μέγιστη οικονομία.

Οραματιζόμαστε ένα πιο «πράσινο» μέλλον και σκοπεύουμε να εμπλουτίσουμε ακόμα περισσότερο την γκάμα μας με φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα που θα έχουν θετικό αποτέλεσμα με τη χρήση τους στο περιβάλλον και την υγεία. Σταδιακά ανακαινίζουμε το χώρο μας κάνοντας τον ακόμα πιο φιλικό προς τον καταναλωτή και παρέχοντας περισσότερες ποιοτικές επιλογές.

Plaitis: Κισσάμου 120 – Τηλέφωνο 2821075803

Facebook page
https://www.facebook.com/plaitiseco

Website επιχείρησης
https://www.plaitis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook