«Πήξαμε» στα… λύματα | Θλιβερές εικόνες από το παραλιακό μέτωπο των Χανίων | Photos

πήξαμε-στα-λύματα-θλιβερές-εικόνε-930758

Δεν είναι λίγες οι φορές, ειδικά φέτος το καλοκαίρι, που μία βόλτα στο παραλιακό μέτωπο των Χανίων προκαλεί θλίψη και αγανάκτηση.

Σκουπίδια, λύματα και μια αποκρουστική δυσωδία που μόνο διαφήμιση δεν αποτελούν για τους τουρίστες, οι οποίοι για να βγάλουν φωτογραφίες το ηλιοβασίλεμα πρέπει παράλληλα να… κλείσουν και την μύτη τους!

Όσο για τους Χανιώτες, μάλλον έχουν συνηθίσει, αφού τα χρόνια περνούν και οι κακές συνήθειες δεν αλλάζουν…

Φωτογραφία από τη Νέα Χώρα πριν λίγες ημέρες:Φωτογραφίες από το Ενετικό Λιμάνι σήμερα:

zarpanews.gr

2 thoughts on “«Πήξαμε» στα… λύματα | Θλιβερές εικόνες από το παραλιακό μέτωπο των Χανίων | Photos

  1. Αν συνεχίσουμε έτσι στο τέλος θα είμαστε οι μόνοι που θα κάνουμε μπάνιο στα σκατα μας γιατί τουρίστες δεν θα έρχονται. Δείτε τις αφίξεις φέτος , πιο λίγοι και πιο πολύ διακονιαρηδες. Όσο και αν τους υποτιμούμε και μύτη έχουν και μάτια έχουν. Στο τέλος τέλος τι έχουν να ζηλέψουν? Το σμπαραλιασμένου οδικό δίκτυο? Τα πεταμένα σκουπίδια και μπάζα παντού? Την παντελή έλλειψη υποδομών? Όσο για τον κατ´ ευφημισμό βιολογικό τι να πω, έχουν γραφτεί και ξαναγραφτεί. Όταν ρίχνουν τα λύματα όπως είναι χωρίς επεξεργασία και σε κοντινή απόσταση από την ξηρά (γιατί έκαναν και οικονομία στο μήκος της σωλήνας), είναι λογικό τα μελτέμια, που τα τελευταία χρόνια κυριαρχούν στο νησί, να μας ξαναγυρίζουν τα σκατα στις παραλίες. Οι ταγοι μας όμως ενδιαφέρονται για κορδέλες και φωτογραφίες και μόνο για το «φαίνεστε»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook