Πίτα και απολογισμός δράσεων στο Περιφερειακό Τμήμα Κισάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού | Photos

πίτα-και-απολογισμός-δράσεων-στο-περι-985970

Στο πλαίσιο της καθιερωμένης εκδήλωσης απολογισμού των δράσεων του το Περιφερειακό Τμήμα Κισάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έκοψε την περασμένη Κυριακή στο Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο και την πίτα του.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου

Στους φιλόξενους χώρους του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, η καθιερωμένη εκδήλωση απολογισμού των δράσεων του Περιφερειακού Τμήματος Κισάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.Την εκδήλωση, την οποία λάμπρυναν με την παρουσία τους η Περιφερειακή Σύμβουλος

εντεταλμένη σε θέματα Υγείας, Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Μαλανδράκη Σοφία, η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Κισάμου, κ. Νικολακάκη, ο Διηκητικός Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφερειας Χανίων, κ. Βερυκοκίδης, ο Γενικός Διευθυντής της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, δρ. Κωσταντίνος Ζορμπάς, οι Πρόεδροι των Περιφερειακών Τμημάτων Χανίων κ. Γιαννακάκης και Ρεθύμνης κ. Ραπτάκης, ο λιμενάρχης Κισάμου κ. Νικολόπουλος , εκπρόσωποι της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κισάμου και

της Αστυνομίας, σύσσωμο το νέο καθώς και το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος , οι Αντιδήμαρχοι εντεταλμένοι Πολιτικής Προστασίας κ. Μαυροδημητράκης και Ποιότητας Ζωής κ. Χαχλάκης , ο Αρχηγός του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Χανίων κ. Παπουτσάκης , εκπρόσωποι φορέων συλλόγων, καθώς και πλήθος κόσμου.Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού δρ. Αντώνιος Αυγερινός απέστειλε μήνυμα με ευχές για καλή χρονιά με υγεία σε όλους, ενώ απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους ερυθροσταυρίτες και ερυθροσταυρίτισσες για συστράτευση στην προσπάθεια αναγέννησης και επανίδρυσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κισάμου, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, στον χαιρετισμό του μίλησε για την αξία του εθελοντισμού και του ερυθροσταυρισμού, για το πρόσωπο του πρόεδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού δρ. Αντωνίου Αυγερινού και την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται αυτήν την περίοδο, για να επανέλθει ψηλά στην συνείδηση της κοινωνίας, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ενώ ευχαρίστησε και ευχήθηκε στους εκπροσώπους αρχών και φορέων που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook