Πήρε το χειρότερο δώρο γάμου… από την μητριά της

πήρε-το-χειρότερο-δώρο-γάμου-από-την-μ-779434

Πρόκειται ίσως για το χειρότερο δώρο που έχει λάβει ποτέ μια νύφη λίγο πριν τον γάμο της. Στο wedding shower της Ashley, οι καλεσμένοι ήρθαν σε αμηχανία όταν έφτασε η ώρα που η μητριά της της έδωσε το δώρο της. Ανοίγοντας το κουτί η κοπέλα αντίκρισε δύο μπουκάλια με λιπαντικό για σεξ, τα οποία μάλιστα ήταν χρησιμοποιημένα!

«Δεν δούλεψε σε μένα και τον πατέρα σου, αλλά κόστισαν 15 δολάρια και δεν ήθελα να πάνε χαμένα», της είπε, αφήνοντας τη νύφη και όλους τους παριστάμενους με ανοιχτό το στόμα.

Το περιστατικό συνέβη προ δεκαετίας και η Ashley μίλησε γι’ αυτό σε group στο Facebook που είχε ως θέμα συζήτησης τα χειρότερα δώρα που έχουν γίνει ποτέ σε γάμους.

«Ήταν ξεκάθαρο πως τα μπουκάλια είχαν χρησιμοποιηθεί. Υπήρχαν πάνω τους δαχτυλικά αποτυπώματα του πατέρα μου και γλιστρούσαν από το λάδι», ανέφερε χαρακτηριστικά για να προσθέσει:

«Δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ».

Εξήγησε πως ο πατέρας της δεν γνώριζε τίποτα για την πρωτοβουλία της συζύγου του και πως προτίμησε να μην του πει τίποτα τόσα χρόνια για να μην τον κάνει να αισθανθεί ντροπή.

Όπως ήταν φυσικό το ποστ της Ashley συγκέντρωσε πολλά σχόλια από τους χρήστες, τα περισσότερα εκ των οποίων χιουμοριστικά.

«Είμαι βέβαιος ότι αξίζει τον τίτλο του πιο ντροπιαστικού δώρου από όλα», σχολίασε κάποιος.

«Θα τα είχα πάρει κρανίο με αυτή τη σκ…», σημείωσε κάποιος άλλος, για να του απαντήσει η Ashley «αν ήταν κάποια άλλη θα το έκανα, αλλά η μητριά μου δεν είναι και ο πιο ευφυής άνθρωπος».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook