Πήρε εξιτήριο ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό πήρε εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό», όπου νοσηλευόταν εδώ και δύο εβδομάδες στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Είναι πολύ καλύτερα και θα μεταβεί στην οικία του, όπου θα παρακολουθείται από ιατρούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερώνυμος, έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο σήμερα στις 15:45, μετά από νοσηλεία δώδεκα (12) ημερών.»

Πηγή: ieidiseis.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σε κανάλι με ειδήσεις εξωτερικού είδα τους Αμερικανούς όχι μόνο να μην υπακούουν στα λοκνταουν των πολιτικών αλλά και να μαζεύουν υπογραφές να καθαιρέσουν τους πολιτικούς που βγάζουνε τα φιρμάνια για λοκνταουν και κλειστές επιχειρήσεις ! Ετοιμαζωντε πόλοι γιατροί και λοιμοξιολογοι να βγάλουνε στη φορά ότι ο κορωνοιός είναι η μεγαλύτερη απάτη των πολιτικών στην ιστορία του πλανήτη ! Συντεκνοι είναι δισεκατομμύρια τα λεφτά που θα δαπανηθούν δήθεν για κορωνοιό και που θα πάνε στις τσέπες των ίδιων των πολιτικών και των δικών τους ! Και δεν θα δώσουν λογαριασμό σε κανένα γιατί είναι θέμα εθνικής υγείας δήθεν. Είναι τόσο χοντρό το κόλπο που έχουν βάλει στο παιχνίδι του τρόμου και του φόβου γιτρους´ νοσοκομεία, εφημερίδες, κανάλια κλπ. Περιττό να σας πω ότι ο κόσμος έχει δηλώσει ότι μόνο ένα 20% θα κάνει το εμβόλιο, άρα ετοιμαστείτε να σας σερβίρει σε λίγο ο μητσοτάκης ότι τα δείγματα είναι καλά και βγαίνετε από την καραντίνα, ανοίγουν τα σχολεία και τέτοια, τώρα ξέρει ότι ο κόσμος επαναστάτησε, τους πήρε χαμπάρι και θα αρχίσουν και οι Έλληνες σιγά σιγά να ξυπνούν όποτε θα το παίξει όπως και πρώτα σωτήρας ενώ θα έχουν ξεςκισει Τα χρήματα της ανάπτυξης σε δήθεν αμυντικά και αγαθά υγείας, εμβόλια κλπ. Εμείς εδώ στην Ελλάδα τι θα κάνουμε, θα αφήσουμε ένα παράουρο, κομπλεξικό ανθέλληνα να μας καταστρέψει εντελώς μέχρι να ξυπνήσουμε ! Τα ίδια και χειρότερα από τον άλλο τον ηλιθιο τον Τσίπρα και οι δυο ανθελληνες και κομπλεξικοί. Ξυπνήστε επιτέλους, εμάς καταστρέφουν και αυτοί πλουτίζουνε !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ