Χανιά | Πήραν την κατάσταση στα χέρια τους οι κάτοικοι – Έφτιαξαν δρόμο για να περνούν τον Κερίτη | Photos

χανιά-πήραν-την-κατάσταση-στα-χέρια-το-832132
Την κατάσταση στα χέρια τους πήραν κάτοικοι του Αλικιανού που μέσα σε ένα βράδυ κατασκεύασαν δρόμο δίπλα στην πεσμένη γέφυρα στον ποταμό Κεριτη. 
Με πρωτοβουλία αλλά και την συμμετοχή δεκάδων κατοίκων, ολοκληρώθηκαν οι ολονύκτιες εργασίες με αποτέλεσμα από νωρίς το πρωί να υπάρχει δρόμος που ενώνει τις δύο όχθες του ποταμού.
Όπως σημειώνουν κάτοικοι της περιοχής προχώρησαν στην κατασκευή του περάσματος γιατί είχε επέλθει οικονομικός μαρασμός στο χωριό, ενώ ήταν μεγάλο το πρόβλημα σε ότι αφορά τις μετακινήσεις και την σύνδεση του νομού
Σημειώνουν πάντως πως με την παρέμβαση αυτή δεν επιδιώκουν να υποκαταστησουν την πολιτεία αλλά επιθυμούν να συμβάλουν στην μείωση της ταλαιπωρίας των διερχομένων από την περιοχή
Υπενθυμίζεται ωστόσο ότι ο δρόμος έχει γίνει χωρίς να έχει προηγηθεί καμία απολύτως μελέτη, με ό,τι ρίσκο και κινδύνους μπορεί να εμπεριέχει αυτή η κίνηση.

zarpanews.gr

12 thoughts on “Χανιά | Πήραν την κατάσταση στα χέρια τους οι κάτοικοι – Έφτιαξαν δρόμο για να περνούν τον Κερίτη | Photos

  1. Όχι ας περίμεναν το κράτος, την περιφέρεια το δήμο. Ουλοι άχρηστοι και ανεπαρκείς, μόνο για κανένα ρουσφέτι, λαμογιά και κανένα πεζοδρόμιο παραμονές εκλογών είναι ικανοί

  2. Πέφτουν χώματα στην εθνική οδό και κάθονται επί ένα μήνα και τα κοιτάζουν, χωρίς να κάνουν τίποτα απαγορεύοντας να περνάνε οχήματα.Πιανουν οι μπόρες πέφτουν οι γέφυρες ,και δίνουν σε κυκλοφορία την εθνική οδό …με δική μας ευθύνη.Η ανικανότητα σε όλο της το μεγαλείο.Απου μπορεί και απάνω του!!!!!

  3. «να υποκαταστήσουν την πολιτεία»
    Ποια πολιτεία;
    Καλά κάνανε οι άνθρωποι και μπράβο τους και απέδειξαν ότι αν θέλει ο Έλληνας όλα τα μπορεί.

    Αν περίμεναν τις «μελέτες των ειδικών» και την άχρηστη γραφειοκρατία θα έμπαινε ο χειμώνας πάλι.

  4. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ:
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΙΝΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ: H ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΓΙΝΗΚΕ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ «ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ» ΑΠΟ ΤΣΙ ΛΑΚΚΟΥΣ….
    Ο «ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ» ΑΠΟ ΤΣΙ ΛΑΚΚΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ…
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ, ΔΗΜΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ….

  5. Ενας άνθρωπος με σώας τας φρένας σε αυτή τη πόλη δε παίζει να υπάρχει μάλλον. Ολοι εσείς που διαμαρτύρεστε, έχετε υπόψη σας πως για να φτιαχνούν δρόμοι και γέφυρες χρειάζεται πρώτα να γίνουν ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ?? Ανεξάρτητα απο το αν καθυστερούν η όχι τέτοια έργα σε ενα ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΚΡΑΤΟΣ οι μελέτες αυτές ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ. You know AΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ τι θα πει??Τη γνωρίζει κανείς αυτή την έννοια? Αμα ήταν έτσι να πήγαινε ο καθένας να άνοιγε δρόμους κατα πως τον βόλευε και όπου ήθελε. Ημαρτον πια με τις δουλείες του ποδαριού σε αυτή τη χώρα. Οταν θα αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα προβλήματα να δω σε ποιους θα τα ρίξετε πάλι.

    Αλλά μόνο να κατηγορείτε τη πολιτεία για προχειροδουλειές..λες και αυτο που έγινε τώρα δεν ήταν προχειροδουλειά.

  6. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους συγχωριανούς για την προσπάθειά που κατέβαλαν στο ποταμό Κεριτι.
    Όσο αφορά ΕΣΆΣ Κύριε Βουλγαράκη Αποστολη, ΛΥΠΆΜΑΙ αλλά εσείς καταντήσατε το Νομό Χανίων ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΈΣ…Στα οκτώ χρόνια τί έχετε κάνει???? Αλλά ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΆ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊΤΕ ΜΕ
    ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑ, ΤΙ ΩΡΑΊΑ…Δεν αξίζετε ούτε μια πεντάρα.

  7. Μπράβο σ΄αυτούς που βοήθησαν για να φτιαχτεί αυτό το πρόχειρο πέρασμα και έδωσε μεγάλη ανακούφιση στους κατοίκους των γύρω περιοχών.
    Η πολιτεία αν θέλει ας βάλει σήμανση και φωτισμό για να είναι πιο ασφαλής το πέρασμα.
    Ο καιρός περνά , ο κόσμος δεν μπορεί να περιμένει την πολιτεία , απαιτείτε λύση άμεσα , μπράβο να ναι καλά όλοι όσοι βοήθησαν για αυτό το πρόχειρο πέρασμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook