Πήραν «φωτιά» οι μονταζιέρες των καναλιών | Videos

πήραν-φωτιά-οι-μονταζιέρες-των-κανα-1190256

Επεξεργασμένο προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star το βίντεο – ντοκουμέντο από τη Νέα Σμύρνη , στο οποίο, αστυνομικοί της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» κραυγάζουν: «Πάμε. Θα τους σκοτώσουμε. Θα τους γαμ@@@ουμε!».

Συγκεκριμένα, στο βίντεο, λίγο μετά την επίθεση που δέχτηκε ο αστυνομικός, ακούγεται ο επικεφαλής της ομάδας να απευθύνεται στους υπόλοιπους φωνάζοντας: «Πάμε θα τους γαμ@@@ουμε!», και αμέσως μετά λέει «Πάμε! Θα τους σκοτώσουμε!».

Το βράδυ της Τετάρτης όμως, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star προβλήθηκαν τα συγκεκριμένα πλάνα που περιείχαν την επικοινωνία της διμοιρίας της ομάδας «ΔΡΑΣΗ», σημειώνοντας με κεφαλαία γράμματα τη φράση: «Θα τον σκοτώσουνε» αντί «θα τους σκοτώσουμε».

Επίσης, στα πλάνα του Star ο φυσικός ήχος κόβεται μετά τη φράση «πάμε να τους γ@μήσουμε», έχοντας αφαιρέσει και το τελευταίο κομμάτι που περιέχει και τη φράση «Πάμε, θα τους σκοτώσουμε».

Μετά το Star, ακουλούθησε σήμερα το πρωί ο ΣΚΑΪ.

Το εν λόγω βίντεο που παραποιήθηκε έδειχνε τον τραμπουκισμό δημοσιογράφου από τα ΜΑΤ που εκκένωναν την κατάληψη του ΑΠΘ.

Πρόκειται για βίντεο του Αλέξανδρου Λιτσαρδάκη που προβλήθηκε χωρίς ήχο, με τον Δημήτρη Οικονόμου να το παρουσιάζει ως βίντεο της αστυνομίας.

Πηγή: tvxs.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook