Πήραν ακόμα και το καναρίνι – Τι κατέσχεσε η ΕΛ.ΑΣ από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

πήραν-ακόμα-και-το-καναρίνι-τι-κατέσχ-1412186

Ολοκληρώθηκε η έρευνα των αστυνομικών του Ανθρωποκτονιών στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στη Πάτρα και σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, βγήκαν κρατώντας τσάντες και ένα κλουβί με καναρίνι.

Μέχρι στιγμής, φέρεται να μπαίνουν στο «στόχαστρο» των αρχών οι ηλεκτρονικές συσκευές της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών, όπως το κινητό και ο υπολογιστής. Στόχος της Αστυνομίας φέρεται να είναι η αναζήτηση πιθανών στοιχείων που θα αφορούν την προμήθεια ή αγορά κεταμίνης ή άλλων ουσιών. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το δελτίο ειδήσεων του Alpha οι αστυνομικοί φέρεται να αναζητούν λέξεις «κλειδιά» για να μπορέσουν να καταλήξουν στις αναζητήσεις που έκανε η μητέρα της Τζωρτζίνας.

Επίσης, το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του OPEN ανέφερε ότι οι αστυνομικοί μεταξύ άλλων βρήκαν και κατάσχεσαν συνταγογραφημένα ψυχοφάρμακα, χωρίς να έχει διευκρινιστεί σε πιο μέλος της οικογένειας ανήκουν.

Σημειώνεται, ότι η έρευνα έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (1/4) και όπως έδειξαν οι τηλεοπτικές κάμερες, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου πέταξε στο δρόμο τα λουλούδια που άφησε ο κόσμος στη μνήμη των παιδιών έξω από το σπίτι της Ρούλας.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook