Πήραν άδεια να κοιμηθούν στο πάτωμα της Παλιάς Ηλεκτρικής – Εισήγηση… παρωδία στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων

Μία ομάδα/σύλλογος -δεν έχουμε καταλάβει τι ακριβώς- από φοιτητές θα φιλοξενηθεί τις επόμενες ημέρες στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παλιάς Ηλεκτρικής στα Χανιά.

“Το περιβάλλον είναι στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων τους και επιθυμούσαν να κοιμηθούν στο πάτωμα του γυμναστηρίου, όπως γίνεται τόσο χρόνια“.

Αυτό είναι το συμπέρασμα από την εισήγηση-παρωδία που έφερε στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης και άφησε με απορία τους δημοτικούς συμβούλους και τους επικεφαλής των παρατάξεων, αφού παρά τις επίμονες ερωτήσεις, κανείς δεν έμαθε ουσιαστικά περί τίνος πρόκειται και γιατί οι φοιτητές θα φιλοξενηθούν στο πάτωμα του γυμναστηρίου της πόλης μας.

Όχι οτι ο αντιδήμαρχος δεν είχε διάθεση να απαντήσει, απλά απ’ οτι φάνηκε, ούτε ο ίδιος γνώριζε ακριβώς περί τίνος πρόκειται.

Το κλου της εισήγησης αυτό που είπε ο αντιδήμαρχος στον Νίκο Βουρλάκη: “Αν θέλετε κάτι, κατ΄ιδίαν…”

Πάντως, η εισήγηση ψηφίστηκε και πέρασε κατά πλειοψηφία. Ας ευχηθούμε, λοιπόν, στα παιδιά καλή διαμονή και καλή επιτυχία σε οτι κι αν είναι αυτό που κάνουν.

Δείτε το βίντεο, για γέλια και για κλάματα…

ΖΑΡΠ και ξαναΖΑΡΠ…

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η δημοτική αρχή λειτουργεί με λογική δεκαπενταμελους. Αφήστε τα παιδιά να παίζουν.Αρκει να δει κανείς πως λειτουργεί η Πολεοδομία και φτάνει.
    Υ/γ : το ότι έχουμε πανδημία και τέτοιου είδους συναρθροισεις θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνες το σκέφτηκε κανένας?

  2. Με lockdown από αποψε ειπαμε να μαζέψουμε μερικούς να κοιμούνται όλοι μαζί σε κλειστό χώρο.
    ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ!ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ