Πικάντικη μακαρονάδα με μπέικον και τσίλι
Μια άλλη εκδοχή για τους λάτρεις των καυτερών γεύσεων
Υλικά
500 γρ. μακαρόνια
1 κ.σ. λάδι
2 καυτερές κόκκινες πιπεριές χωρίς τους σπόρους τους
6 φέτες μπέικον
3/4 φλ. μασκαρπόνε
1/2 φλ. βασιλικό
πιπέρι
παρμεζάνα
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια σε μια κατσαρόλα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα σουρώνουμε.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το μπέικον και τις πιπεριές για περίπου 4-5 λεπτά, μέχρι το μπέικον να γίνει τραγανό και κρατσανιστό.
Στην κατσαρόλα που είναι τα μακαρόνια ρίχνουμε την σάλτσα μας μαζί με το μασκαρπόνε, το βασιλικό και το πιπέρι. Τα ανακατεύουμε και σερβίρουμε, κατά προτίμηση με τριμμένη παρμεζάνα.
newsbeast.gr