Πήγε στο σουπερμάρκετ φορώντας μόνο τη μάσκα και τα εσώρουχά του | Video

Σε μια ένδειξη διαμαρτυρίας που τα σουπερμάρκετ της Ουαλίας αποκλείουν τα “μη απαραίτητα” αντικείμενα από τα ράφια τους, ένας 38χρονος άνδρας εμφανίστηκε στο κατάστημα της περιοχής του στο Νιούπορτ του Γκουέντ φορώντας μόνο το μποξεράκι του και την προστατευτική κατά του κορονοϊού μάσκα.

Η σύζυγός του μαγνητοσκοπεί την απόπειρά του να μπει στο κατάστημα καθώς φρουρός ασφαλείας τον σταματά ενώ εκείνος σπρώχνει το καροτσάκι του μέσα. “Αφήστε τον να μπει, τα ρούχα δεν είναι απαραίτητα” φώναζε η Ντόουν Νόντεν στους υπαλλήλους. “Αφήστε τον να μπει να αγοράσει μερικά ρούχα. Αυτό ξεπερνά το αστείο. Υπάρχουν παιδιά εκεί έξω που μεγαλώνουν και χρειάζονται ρούχα” επιμένει η σύζυγός του με τον φρουρό ασφαλείας να απαντά: “Δεν είναι ντυμένος με πρέποντα τρόπο. Φύγε και βάλ’ τα με την κυβέρνηση. Δεν μπορείς να μπεις μέσα ντυμένος έτσι”. Τελικά το προσωπικό δεν τους επέτρεψε να περάσουν στο κατάστημα και η Ντόουν επανέλαβε “άρα τα ρούχα είναι απαραίτητα στην καθημερινότητα;” με τον υπάλληλο να της απαντά “φυσικά και είναι”.

Αργότερα η 33χρονη γυναίκα ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο επισημαίνοντας “παρατηρήστε ότι δεν παραβιάσαμε κανόνες της καραντίνας ούτε ετέθη σε κίνδυνο κάποιος, αυτή η λίστα με τα μη απαραίτητα ξεπερνά το αστείο! Τα ρούχα δεν είναι απαραίτητα. Η σοκολάτα, η ζάχαρη, το αλκοόλ και ο καπνός όλα καταχωρούνται ως απαραίτητα αντικείμενα;”.

Εκπρόσωπος της αλυσίδας σουπερμάρκετ είπε σχετικά με το περιστατικό: “Σύμφωνα με τους νέους περιορισμούς που έθεσε η κυβέρνηση της Ουαλίας, αυτήν τη στιγμή δεν μπορούμε να πουλάμε μη απαραίτητα είδη από τα καταστήματά μας. Οι συνεργάτες μας έχουν εργαστεί σκληρά για να θέσουν σε εφαρμογή αυτά τα μέτρα και ζητάμε από τους πελάτες μας να σεβαστούν αυτούς τους περιορισμούς”.
enikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ