Πήγε στην εκκλησία, αγνόησε τους επιστήμονες και κοινώνησε ο Γιώργος Κουμουτσάκος

πήγε-στην-εκκλησία-αγνόησε-τους-επιστ-1107605

Την ίδια ώρα που ο καθηγητής Γενετικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης Μανώλης Δερμιτζάκης απηύθυνε έκκληση να σταματήσει η Θεία Κοινωνία, στο πλαίσιο περιορισμού της διασποράς του κοροναϊού, ο Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γεώργιος Κουμουτσάκος, φαίνεται πως αποφάσισε να αγνοήσει τις προειδοποιήσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευση του romfea.gr ο υπουργός φαίνεται πως μια μέρα μετά τις δηλώσεις του κ. Δερμιτζάκη, ο Κουμουτσάκος μετέβη στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, όπου παρέστη στην Θεία Λειτουργία.

Σημειώνεται ότι την προηγούμενη ημέρα, ο καθηγητής Γενετικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης Μανώλης Δερμιτζάκης, αναφερόμενος στα νέα μέτρα που λαμβάνονται, είχε δηλώσει ότι «προτού σταματήσουν οι οικονομικές δραστηριότητες και κλείσουν επιχειρήσεις θα πρέπει να σταματήσει η θεία κοινωνία».

Σύμφωνα με τον ίδιο , ότι δεν γίνεται να υπάρχει «τόσο μεγάλο πρόβλημα στο ΑΕΠ και να μην υπάρχει ευελιξία από πλευράς της Εκκλησίας (…) Το θεωρώ απαράδεκτο».

One thought on “Πήγε στην εκκλησία, αγνόησε τους επιστήμονες και κοινώνησε ο Γιώργος Κουμουτσάκος

  1. Μήπως τα έχετε μπερδέψει τα πράγματα; Ποιο μέτρο δεν τήρησε ο υπουργός; Έβγαλε τη μάσκα για να κοινωνήσει! Στις ταβέρνες και στις καφετέριες φορούν μάσκα όταν τρώνε και πίνουν; Μήπως υπάρχει «μυστική» εντολή στους κυβερνητικούς να μην κοινωνούν; Ο Αμβόσιος – σ’ αυτό το θέμα – έχει δίκιο επί της ουσίας, το ύφος του τα χαλάει και χάνει το δίκιο του. Και ο κατά τα άλλα αξιόλογος καθηγητής, γιατί τέτοια εμμονή με τη θεία Κοινωνία; Έχει τεκμηριωμένες μελέτες ότι τους τελευταίους 4 μήνες που έχουν κοινωνήσει χιλιάδες χριστιανοί, αυτό έχει συμβάλει στην εξάπλωση της πανδημίας; Είναι να μην είναι υποψιασμένος και μπερδεμένος ο κόσμος; Τη μάσκα τη φοράμε, τα μέτρα τα τηρούμε, αλλά τη Θεία Κοινωνία ΔΕΝ τη διακόπτουμε! Ο Χριστός δεν μεταδίδει νοσήματα, όπως ο άνθρωπος σε άνθρωπο. Γι’ αυτό τη φοράμε και μέσα στην εκκλησία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook