Πήγε να κάνει «ντου» σε… λάθος υπουργείο στέλεχος της ΠΟΕΔΗΝ | Video

Τραγελαφικές καταστάσεις μετά την πορεία της ΠΟΕΔΗΝ, η οποία ξεκίνησε το πρωί από την πλατεία Μαβίλη προς το Υπουργείο Εργασίας.

Αρχικά μέλη της Ομοσπονδίας αποπειράθηκαν να εισβάλουν στο υπουργείο Εργασίας (όταν το αίτημα τους για συνάντηση με την κυρία Αχτσιόγλου απορρίφθηκε).

Όταν απέτυχαν έτρεξαν προς την είσοδο του υπουργείου Εσωτερικών, ωστόσο όταν ενημερώθηκαν ότι πρόκειται για… λάθος υπουργείο από τον μοναδικό αστυνομικό που το φρουρούσε κινήθηκαν προς παρακείμενη στοά, θεωρώντας ότι συνδέεται με αυτή του υπουργείου Εργασίας.
Ωστόσο, προς απογοήτευσης τους και εκεί βρήκαν κατεβασμένα ρολά. Η τελευταία πρόταση του προεδρείου, μετά τις απανωτές αποτυχίες εισβολής σε κάποιο υπουργείο, είναι η πραγματοποίηση πορείας (και εισβολής;) προς το υπουργείο Υγείας.

Σημειώνεται ότι το κέντρο της Αθήνας σήμερα είχε παραλύσει από την πορεία… γίγας της ΠΟΕΔΗΝ που ξεκίνησε στις 9.30 το πρωί από την πλατεία Μαβίλη και με στάσεις στο άγαλμα του Δρομέα, στην Ηρώδου Αττικού, στη Βουλή κατέληξε στο υπουργείο Εργασίας.

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ