Πήγε να δει την κοπέλα του σε νησί με το… τζετ σκι εν μέσω lockdown και «έφαγε» ένα μήνα φυλακή

πήγε-να-δει-την-κοπέλα-του-σε-νησί-με-το823-1081293

Ένα τολμηρό ταξίδι για χάρη του έρωτα, με το τζετ σκι, έκανε ο 28χρονος Dale McLaughlan, όμως δεν του βγήκε σε καλό.

Ο νεαρός ταξίδεψε από την Σκωτία μέχρι τη Νήσο του Μαν, με ένα τζετ σκι, για να δει την κοπέλα του και ως αποτέλεσμα καταδικάστηκε σε ένα μήνα φυλάκισης.

Ο Dale είχε προσπαθήσει επανειλημμένα να δει την αγαπημένη του, αλλά τα αιτήματά του να επισκεφτεί την περιοχή δεν γίνονταν δεκτά από τις αρχές, καθώς η Νήσος του Μαν βρισκόταν σε αυστηρό lockdown.

Έτσι, ο 28χρονος αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να διανύσει την απόσταση από το σπίτι του στη Σκωτία, μέχρι το σπίτι της κοπέλας του με ένα τζετ σκι αν και, όπως ο ίδιος παραδέχεται, δεν είχε οδηγήσει ποτέ ξανά τέτοιο όχημα.

Πολλές ώρες μετά, ο νεαρός κατάφερε να φτάσει στη στεριά, αλλά το ταξίδι του δεν είχε ακόμα τελειώσει· έπρεπε να διανύσει ακόμα σχεδόν 25 χιλιόμετρα, αυτή τη φορά με τα πόδια, προκειμένου να φτάσει στον πολυπόθητο προορισμό του.

Έπειτα από λίγες ημέρες, όταν οι αρχές έκαναν έναν τυχαίο έλεγχο, ο Dale τους έδωσε ως τόπο κατοικίας την διεύθυνση της κοπέλας του, αλλά μετά από μια σύντομη διασταύρωση των στοιχείων, η αλήθεια βγήκε στην επιφάνεια.

Οι κανονισμοί της Νήσου απαγορεύουν τους επισκέπτες εκτός της περιοχής, εκτός και αν αυτοί έχουν ειδικοί άδεια, κάτι που ο 28χρονος δεν είχε.

Οι αρχές συνέλαβαν τον νεαρό, ενώ το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 4 τέσσερεις εβδομάδες φυλάκισης καθώς, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστή, «Ο Dale McLaughlan είχε κάνει εσκεμμένη προσπάθεια να παρακάμψει τους νόμους του νησιού, γνωρίζοντας ότι οι πράξεις του μπορεί να έθεταν σε κίνδυνο την κοινότητα».

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook